București, 8 martie 2018Grand Cinema & More, cinematograful din Băneasa Shopping City, a fost desemnat Consumer Choice Brand al anului 2018 de către Consumer Choice Europe. Premiul a fost acordat pe baza votului consumatorilor români, validând cinematograful în topul categoriei sale din punct de vedere al satisfacției clienților.

Premiile vizează principalii jucători ai fiecărei industrii, realizând un clasament pe baza mai multor indicatori ce țin de satisfacția consumatorilor și gradul de afinitate față de brand. Calitatea serviciilor, gradul de inovare, interacțiunea cu consumatorii și credibilitatea sunt doar câțiva dintre parametrii în funcție de care iubitorii de film au putut vota cinematograful care le răspunde cel mai bine așteptărilor.

Consumer Choice Award este o competiție desfășurată anual de 25 de ani, pornind de la importanța pe care feedback-ul consumatorilor a căpătat-o în evaluarea brandului. Competiția are la bază un amplu sistem de notare, adaptat fiecărei industrii, pe baza căruia sunt evaluați cei mai vizibili jucători, votanți fiind chiar cei care interacționează cel mai des cu bunurile și serviciile oferite. De aici, rezultă o analiză relevantă, obiectivă asupra poziționării brandurilor înscrise și a diferențiatorilor care influențează decizia de cumpărare.

Chestionarul, realizat pe un eșantion de 2.353 de respondenți, a plasat Grand Cinema & More în topul preferințelor vizitatorilor în ceea ce privește calitatea serviciilor, îndrumarea asigurată consumatorilor și nivelul global de satisfacție. Scoruri aproape de cele maxime a obținut și la capitolul inovație și credibilitate, toate acestea transformând cinematograful în prima opțiune a iubitorilor români de film, pe care îl recomandă, mai departe, prietenilor.

„Premiul acesta, venind din partea celor care trec cel mai des pragul cinematografului, este cea mai puternică recunoaștere a eforturilor noastre constante de a îmbunătăți nu doar experiența cinematografică în sine, ci și interacțiunea cu fiecare dintre clienții noștri – de la rezervarea biletelor, până la genericul de la finalul filmului. Obiceiurile specifice de mers la film ale vizitatorilor noștri, rigorile și așteptările lor vor continua să inspire fiecare dintre demersurile noastre, ridicând constant standardele fiecărei vizionări”, a declarat John Younis, Entertainment Business Unit General Manager.

În spatele acestui vot stă o serie de îmbunătățiri considerabile aduse sistemului de rezervare online, precum și sălii Grand Ultra, îmbunătățită recent cu cea mai nouă tehnologie de proiecție laser RGB 4K și cu singurul sistem de fotolii active® Guitammer din România. O altă inovație este și lansarea unui abonament de cinema revoluționar – Grand Unlimited, care oferă acces nelimitat la film timp de un an de zile pentru 49 lei / lună.

Printre cele mai așteptate filme care vor rula în cinematograf primăvara aceasta se numără Tomb Raider Începutul (Tomb Raider), Pacific Rim 2: Revolta (Pacific Rim: Uprising), O buclă în timp (A Wrinkle in Time), Răzbunătorii: Războiul Infinitului (Avengers: Infinity War), Isle of Dogs, Deadpool 2, Solo: O Poveste Star Wars (Solo: A Star Wars Story).

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More dispune de o sală complet ajustabilă, Sala Epika, gândită pentru a putea susține spectacole complexe, jucate live pe scenă, precum și de o sală complet echipată pentru vizionări la cele mai înalte standarde – Sala Ultra. Dotată cu cel mai mare ecran de cinema din țară, singurul proiector laser RGB 4K din România, fotolii active care convertesc sunetele joase în vibrații și cel mai performant sistem audio Dolby Atmos, sala Ultra oferă toate premisele unei experiențe cinematografice complete.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

Contact de presă

Oana Iancu / oana.iancu@oxygenpr.ro / +4 0720 246 403

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here