Grand Cinema & More va transmite în direct cele mai importante concerte de la Festivalul Internaţional George Enescu

0
93

București, 19 august 2015 – Pentru prima dată în istoria Festivalului Internaţional George Enescu, iubitorii de muzică clasică din Bucureşti, Constanţa, Timişoara, Piteşti, Oradea şi Cluj-Napoca vor avea ocazia să urmărească în direct o selecţie a celor mai importante concerte din cadrul Festivalului. În intervalul 30 august – 20 septembrie Grand Cinema & More, în colaborare cu cinci cinematografe partenere vor aduce Festivalul Internaţional George Enescu mai aproape de publicul din întreaga ţară.

Special pentru cei care nu au avut încă ocazia să îşi achiziţioneze bilete pentru Festival, sau pur şi simplu îşi doresc o experienţă alternativă de vizionare a spectacolelor, Grand Cinema & More le oferă posibilitatea de a-şi cumpăra bilete pentru transmisiunile în direct ale spectacolelor transmise în sălile de cinema.

Mai mult decât atât, cele cinci cinematografe partenere, Cityplex Constanţa, Cortina Digiplex din Oradea, Cinema Trivale din Piteşti, Cinema Victoria din Cluj-Napoca şi Aula Bibliotecii Universitare Eugen Tudoran din Timişoara vor difuza în direct spectacole selecţionate, participând astfel la consolidarea statutului de brand cultural apropiat de inimile românilor al Festivalului Internaţional George Enescu .

“Am ales sa colaborăm cu cinematografele partenere din țară, pentru a oferi iubitorilor de cultură care nu au reușit să achiziționeze bilete în sălile de spectacole, șansa de a viziona o selecție din concertele Festivalului George Enescu, ediția 2015, în transmisiune directă. Este foarte important pentru noi să facilităm accesul unui număr cât mai mare de spectatori din Bucuresti și din provincie la cel mai important eveniment cultural al anului”, spune Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

“Festivalul Enescu continuă direcția lansată începând cu ediția 2013 de a facilita accesul melomanilor la concertele din cadrul Festivalului. Este modul nostru de a ne deschide către un public cât mai larg și de a asigura accesul la concerte inclusiv celor care nu au reușit să își achiziționeze un bilet în sala de concert. Prin alinierea la noile tehnologii, Festivalul oferă, astel, un acces cât mai larg la cultură, acces pe care îl considerăm foarte important.”, a declarat Mihai Constantinescu, Director Executiv al Festivalului Internațional George Enescu.

Considerat a fi un adevărat brand cultural de țară, Festivalul duce mai departe valorile în care credea George Enescu: creativitate, generozitate și implicare.

Cea de-a XXII-a ediție a Festivalului Internațional George Enescu se va desfășura între 30 august și 20 septembrie 2015 și va aduce în capitală artiști și formații de nivel mondial care vor concerta pe scenele bucureștene timp de 22 de zile, la Sala Palatului și Ateneul Român din București gazduind 58 de concerte în săli, precum și multe alte evenimente în aer liber.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.