Grand Cinema & More trimite doi iubitori de balet la Teatrul Bolshoi din Moscova

0
242

Grand Cinema & More pregătește iubitorilor de balet o experiență unică. În perioada 15 octombrie – 14 decembrie 2015, doi dintre spectatorii reprezentațiilor Teatrului Bolshoi vor fi răsplătiți cu bilete la grandiosul spectacol “Îmblânzirea Scorpiei” din 24 ianuarie 2016, ce va avea loc pe scena celebrului teatru Bolshoi din Moscova.

Toți cei care vor achiziționa bilete la oricare dintre spectacolele de balet din stagiunea Bolshoi 2015 – 2016 vor avea posibilitatea să câștige, prin tragere la sorți, o experiență memorabilă: o călătorie pentru două persoane la Moscova în perioada 23-25 ianuarie 2016, la spectacolul de excepție, “Îmblânzirea Scorpiei” și un voucher în baza căruia vor beneficia de cazare pentru două nopți, precum și două bilete de avion București – Moscova și retur.

Astfel, cinematograful din Băneasa Shopping City continuă și anul acesta transmisiunile exclusive ale Teatrului Bolshoi, întărind încă o dată promisiunea de a oferi publicului experiențe culturale unice.

„Suntem bucuroși să putem trimite, pentru al doilea an consecutiv, doi iubitori de balet la Teatrul Bolshoi și să le oferim o experiență culturală completă. Toamna aceasta, toți cei care vor cumpăra bilete la reprezentațiile Bolshoi în perioada desfășurării campaniei vor avea ocazia să câștige o călătorie memorabilă. Fiecare bilet cumpărat reprezintă o șansă reală de câștig și o oportunitate de a trăi o experiență cu totul specială”, spune Atena Simovic, Alternative Content & Events Director în cadrul Băneasa Developments.

Pentru fiecare bilet achiziționat, participanţii vor primi câte un talon de înscriere prin care pot participa la promoție. Spectacolele care fac parte din campanie sunt Giselle (11 octombrie), Nestemate (8 noiembrie), Dama cu Camelii (6 decembrie) și Spărgătorul de Nuci (20 decembrie). Pe 24 ianuarie 2016, în transmisiune directă, vizitatorii vor putea urmări Îmblânzirea Scorpiei, stagiunea continuând cu Spartacus pe 13 martie 2016 și Don Quixote, pe 10 aprilie 2016.

Câștigătorii vor fi desemnați prin tragere la sorți. Călătoria la Moscova include transportul cu avionul, cazare pentru două zile și două bilete la reprezentația “Îmblânzirea Scorpiei”.

Citește regulamentul complet al campaniei aici.

Transmisiunile exclusive ale spectacolelor de la Teatru Bolshoi fac parte din seria de evenimente culturale 2015-2016 ale Grand Cinema & More. Stagiunea culturală oferă publicului reprezentații de teatru și teatru pentru copii, spectacole de improvizaţie, precum și transmisiuni de operă, balet sau evenimente speciale. Mai multe detalii pot fi găsite pe http://grandentertainment.ro/

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.