marți, ianuarie 18, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipGrand Cinema & More transmite cel mai impresionant turneu al trupei britanice...

Grand Cinema & More transmite cel mai impresionant turneu al trupei britanice Muse

Muse – Drones World Tour aduce experiența unor concerte legendare mai aproape de publicul din cinematograf, precum și filmări în exclusivitate cu membrii trupei

București, 21 iunie 2018Grand Cinema & More va găzdui pentru o singură seară, pe 12 iulie, în Sala Epika, transmisiunea concertului Muse – Drones World Tour, încununarea celui mai recent album al trupei britanice de rock. Filmul urmărește întregul turneu de promovare al ultimului album Muse, Drones, oferind filmări unice din timpul mai multor concerte și filmări exclusive pentru publicul din cinematografe.

Promovarea celui mai recent album Muse, al șaptelea din istoria formației, a reprezentat și unul dintre cele mai ambițioase proiecte ale trupei. În total, în perioada 2015 – 2016, trupa a susținut peste 130 de concerte în jurul lumii, într-o serie de spectacole care au trecut dincolo de scenă.

Cunoscuți nu doar pentru numeroasele influențe care le-au definit de-a lungul anilor stilul, dar și pentru producțiile scenice impresionante, Muse a avut ca sursă de inspirație pentru turneul Drones World Tour, albumul-concept cu același nume – Drones. Proiecții LED și laser au dublat ritmul celor mai cunoscute piese ale formației, “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby” și “Supermassive Black Hole”, iar drone au zburat deasupra scenei pe parcursul concertelor.

Numit de către The New York Times „o anticipare constantă, în care fiecărui moment îi este urmat altul, încă și mai intens”, turneul este demonstrația de talent și spectacol a unei trupe care a câștigat numeroase premii și nominalizări, printre care și două premii Grammy. Filmările care documentează turneul aduc experiența din fața scenei mai aproape, la fel de realist, și de publicul din cinematografe, fiind completate de interviuri în exclusivitate cu membrii trupei.

Concertul va putea fi urmărit la Grand Cinema & More, în sala Epika, dar și în cinematografele partenere din București și din țară, pentru care este distribuitor: Cinema Florin Piersic, Cluj; Cinema Trivale, Pitești; Happy Cinema din București, Buzău și Focșani; CineGlobe din București și Botoșani, respectiv Cinema Ateneu, Iași.

„Promisiunea pe care o reiterăm de fiecare dată către clienții noștri este aceea de a oferi experiențe cât mai diverse, unui public care iubește muzica, teatrul, baletul sau stand-up la fel de mult pe cât iubește cinematografia. Ceea ce ne bucurăm să putem aduce prin această transmisiune este esența unui întreg turneu, dublată de filmări din spatele scenei, inaccesibile publicului live”, a declarat Simona Manea, Entertainment Business Unit Director Baneasa Developments.

Biletele pentru transmisiune sunt disponibile la casele din cinematograf, precum și online pe grandentertainment.ro.

 

Despre Grand Cinema & More

Grand Cinema & More, situat în Băneasa Shopping City, acoperă o suprafaţă totală de ​​14.000 mp şi are o capacitate de 2.600 de locuri, dispunând de 13 săli performante, cu locuri ultra-confortabile, capabile să ofere vizionări de film la o calitate premium, adaptate așteptărilor fiecărui spectator.

Grand Cinema & More dispune de o sală complet ajustabilă, Sala Epika, gândită pentru a putea susține spectacole complexe, jucate live pe scenă, precum și de o sală complet echipată pentru vizionări la cele mai înalte standarde – Sala Ultra. Dotată cu cel mai mare ecran de cinema din țară, singurul proiector laser RGB 4K din România, fotolii active care convertesc sunetele joase în vibrații și cel mai performant sistem audio Dolby Atmos, sala Ultra oferă toate premisele unei experiențe cinematografice complete.

Pentru mai multe informaţii privind programul filmelor şi al tuturor activităţilor din cinematograf, vizitaţi www.grandentertainment.ro și pagina de Facebook a Grand Entertainment www.facebook.com/GrandCinemaDigiplex.

 

 

 

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular