Grand Cinema & More continuă parteneriatele exclusive cu cele mai importante manifestări culturale în stagiunea de evenimente 2015-2016

0
211

Noua stagiune oferă publicului reprezentații de teatru și teatru pentru copii, spectacole de improvizaţie, precum și transmisiuni de operă, balet sau evenimente speciale

București, 29 septembrie 2015Grand Cinema & More continuă tradiția anuală și dă startul unei noi stagiuni culturale dedicată iubitorilor de operă, balet, improvizație și teatru. Cinematograful din Băneasa Shopping City este primul din România care a dezvoltat o astfel de stagiune, oferind vizitatorilor diversitate, evenimente de anvergură și producții unice.

Grand Cinema & More va găzdui în exclusivitate în perioada 3 octombrie 2015 – 30 aprilie 2016 stagiunea de 11 spectacole a Metropolitan Opera. Sezonul începe pe data de 3 octombrie cu Il Trovatore având-o în prim plan pe Anna Netrebko în rolul Leonorei, o premieră în palmaresul sopranei și continuă cu Otello pe 17 octombrie, Tannhauser pe 31 octombrie, Lulu pe 21 noiembrie și Magic Flute pe 12 decembrie. Stagiunea din 2016 va începe pe data de 16 ianuarie cu Les Pecheurs de Perles, va continua cu Turandot pe 4 februarie, Manon Lescaut pe 5 martie, Madame Butterfly pe 7 aprilie, Roberto Devereux pe 16 martie și se va termina cu Elektra, în data de 30 aprilie.

Cinematograful continuă și anul acesta transmisiunile exclusive de la Teatrul Bolshoi, aducând astfel publicul mai aproape de producțiile grandioase ale casei de balet. Vor fi transmise 7 reprezentații. Stagiunea va începe pe 11 octombrie cu spectacolul contemporan Giselle, va continua în luna noiembrie cu Nestemate și în decembrie cu Dama cu Camelii și Spărgătorul de Nuci. Pe 24 ianuarie 2016, în transmisiune directă, vizitatorii vor putea urmări Îmblânzirea Scorpiei, stagiunea continuând cu Spartacus pe 13 martie și Don Quixote pe 10 aprilie.

Totodată, Grand Cinema & More găzduiește în exclusivitate, pentru al treilea an consecutiv,  o nouă stagiune a Teatrului de Animație Țăndărică care aniversează 70 de ani de activitate. Întreaga familie se va putea bucura săptămânal de spectacolele copilăriei, acestea având loc în fiecare sâmbătă și duminică de la ora 11:00, iar din luna ianuarie 2016 doar sâmbăta, începând cu aceeași oră. Primele spectacole pentru copii au avut loc pe 26 şi 27 septembrie, iar stagiunea continuă pe 10 octombrie cu piesa Cine eşti tu? și pe 11 octombrie cu spectacolul Ridichea Uriaşă. În lunile ce urmează, micii spectatori vor trăi emoții și vor cunoaște aventura alături de personajele din Punguța cu doi bani, Tom Degețel, Pinocchio, Albă ca zăpada, Capra cu trei iezi, Motanul Încălţat, Ursul Păcălit de Vulpe, Gulliver sau Micul Prinț.

Nici cei mari nu vor fi excluși din program, Grand Cinema & More urmând să găzduiască o serie de spectacole de teatru și de improvizație. Aceștia vor putea urmări comedia Un bărbat pentru Sara pe 10 octombrie, 14 noiembrie și 26 decembrie. Cu o distribuție formată din Emilia Popescu, Andi Vasluianu, Diana Cavaliotti, Constantin Cotimanis și Andreea Vasile, Un barbat pentru Sara este o comedie de succes scrisă de Sam Bobrick, bucurându-se de aplauze la scenă deschisă pe Broadway.

Comedia Prenumele este o nouă piesă de teatru, realizată după dramaturgia de mare succes, Le Prénom. Aceasta îi are în distribuție pe Claudiu Bleonț, Mihai Călin, Mirela Oprișor, Leonid Doni și Raluca Aprodu, premiera fiind programată pe 8 octombrie, la ora 20:00. Vincent, un agent mobiliar de succes și în curând fericit tată, este invitat la cină de către sora sa Babou și cumnatul lui Pierre, profesor la universitate. Soția sa Anna, specialistă în modă și prietenul lor din copilărie, Claude, trombonist la Filarmonica Radio, îl însoțesc. O glumă nevinovată despre numele viitorului copil declanșează o cascadă de situații comice neprevăzute și dezvăluiri hilare care pun la grea încercare prietenia lor.

Prezent în programul Grand Cinema & More încă din anul 2013, IMPROvSHOW, spectacolul de comedie semnat de Mihai Bobonete se întoarce la cererea și spre entuziasmul  publicului în Sala Epika, începând cu 12 octombrie.

Pe 2, 3 și 4 octombrie, Grand Cinema More găzduieşte finala PGL Season 1. Competiţia  reuneşte cele mai bune 12 echipe din lume, în premieră fiind vorba și despre formații din America de Nord, care vor concura pentru premii de 110.000$. Patru dintre cele mai bune echipe concurente vor ajunge la București între 2 și 4 octombrie pentru a disputa etapele finale ale competiției.

Iubitorii de muzică au și ei motive să ajungă anul acesta la Grand Cinema & More. Pe 29 septembrie de la ora 20:00 va fi difuzat filmul-concert „Roger Waters The Wall”, un film inspirat din „The Wall Live” – cel mai mare turneu din lume de până acum, susținut de către un artist solo. Fanii legendarului muzician îl vor putea urmări pe marile ecrane în sala Grand Ultra, spectatorii urmând să primească la intrarea în sală cartea „Inside Out – O istorie personală a trupei Pink Floyd”, scrisă de Nick Mason, o lectură fascinantă despre drumul parcurs de formație de la începuturile primitive până la imaginile cu stadioane pline.

Biletele pentru spectacole au fost puse deja în vânzare on-line şi la casele de bilete. Detalii despre programul complet al stagiunii culturale de la Grand Cinema / More pot fi găsite pe www.grandentertainment.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.