Grădina Floreasca și Jazz Syndicate LIVE SESSIONS prezintă Jazz in the Grass 03 / BOAT FOR THREE (29 iulie 2015), ora 19:30 – Grădina Floreasca

0
129

“Jazz in the Grass” continuă la Grădina Floreasca pe 29 iulie cu spectacolul ”Boat for three”. O întâlnire perfectă. Așa definim pasiunea artistilor de miercuri seara pentru folclor, sonorități ancestrale, explorări multiculturale, melanj stilistic. Toate din perspectiva liberă și deschisă a jazzului. Au unit într-un repertoriu inedit piese din folclorul românesc dar și piese în limba turcă, franceză sau portugheză.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații de muzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș și acompaniată de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

BOAT FOR THREE w/ Elena Morariu feat. Cantaloop

ELENA MORARIU este o tânără vocalistă, absolventă a Universității Naționale de Muzică București, secția jazz, cu un bogat și creativ bagaj muzical și artistic.
Câștigătoarea premiului „L’animax” pentru dublajul în limba franceză a unui film animé, compune propria muzică și a colaborat în diverse formule artistice.
SORIN ROMANESCU este unul dintre cei mai buni chitariști de jazz din peisajul autohton.
Compozitor, producător audio și profesor de chitară, a câștigat de-a lungul timpului o notorietate binemeritată, participând în peste cei 20 de ani de experiență la numeroase concursuri, festivaluri și reprezentații pe scene importante din țară și din străinătate.
A fost, printre altele, desemnat muzicianul de jazz al anului, iar in 2013 a fost nominalizat la premiile „GoPo” pentru cea mai bună muzică originală de film, cu documentarul ” Afacerea Tănase”.
COSTIN ROSU, discipol al legendarului Dan Mandrila, considerat cel mai bun saxofonist roman din toate timpurile
și
PAUL LUCULESCU, percutionsit angajat al Filarmonicii Nationale din Pitesti, prezent in numeroase proiecte de Jazz sau Pop, leader al 24 Music Band.
Suficiente motive pentru a va invita la o calatorie Jazzistica in a… Boat For Three!

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0740.250.360

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.