Colorată de acorduri jazz la firul ierbii, noua serie de evenimente “Jazz in the Grass”, găzduite de Grădina Floreasca, debutează pe 1 iulie cu spectacolul ‘Round Midnight. Acest romantic concert, oferit de Jazz Syndicate live sessions, va fi interpretat de cântăreața de Jazz Cătălina Oana Beța, acompaniată de trupa Cantaloop.

La Grădina Floreasca, oaza de verdeață localizată în inima orașului, dar atât de departe de grijile cotidiene, “Jazz in the Grass” și Café de Paris prezintă o nouă serie de concerte create pentru a încânta pasionații demuzică jazz. La o cină delicioasă pregătită cu drag de Chef Păpuș, acompaniată de un pahar sofisticat de Café de Paris sau de vin, serile de răsfăț muzical propun relaxare pe pajiștea grădinii, într-o atmosferă muzicală selectă.

‘ROUND MIDNIGHT w/ Cătălina Oana Beța & Cantaloop

Spectacolul inaugural al seriei Jazz In The Grass, denumit sugestiv ‘Round Midnight își găsește inspirația în legendara compoziție a pianistului de geniu Thelonius Monk. Aceasta este considerată cel mai des înregistrată melodie Jazz a tuturor timpurilor după ce a apărut în peste 1,000 de albume muzicale. ‘Round Midnight ne va seduce cu notele Blue ale celebrului Harlem, cu amețitoarele ritmuri Swing ale Prohibiției Americane sau atât de senzuala poveste Latino a fetei din Ipanema!

Amfitrioana ediției inaugurale, Cătălina Oana Beța, este o prezenţă vocală tulburător de senzuală, expresivă şi fermecatoare, cu o voce care „îmbracă în catifea” compozițiile alese, revelând prin interpretarea sa un suflet de o delicateţe rară. Cântăreaţă şi compozitoare, experimentând cu mai multe genuri muzicale (electro, jazz, bossa nova, choru, folk, blues), Cătălina Oana Beţa a făcut cunoştinţă cu jazz-ul în perioada facultăţii, la Iaşi, unde s-a îndrăgostit iremediabil de bogăţia inepuizabilă a acestui gen muzical.

O voce de catifea pură, sensibilă, plină de subtilităţi şi nuanţe, Cătălina Oana Beța va fi secondată în călătoria ei muzicală de formația Cantaloop, revelația noii generații de Jazzmani din România, alcătuită din muzicienii Alex Borsan la clape, Adrian Flautistu la bass și Iulian Nicolau la tobe.

Ah, și să nu uităm… “Memories always start ‘Round Midnight!”

Intrarea este liberă.

Rezervări – 0740.250.360

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here