Primul eveniment din acest sezon îi are ca protagoniști pe Woody Allen si Diane Keaton. Marti, 10 mai, deschidem sezonul serilor de fim cu Annie Hall, cel mai elogiat film al anului 1977 care a fost initial conceput ca o versiune moderna a comediilor sofisticate cu Spencer Tracy si Kathryn Hepburn din anii 1930.

Seara de film este un nou concept creat de Grădina Floreasca pentru cinefilii cu dor de aer proaspăt, care au ocazia să vizioneze la iarbă verde un film bun în compania pretenilor. Cu filme cult, cool sau culturale, premiate la festivaluri de film din străinătate sau din România, Grădina Floreasca propune prin aceste seri de film o alternativă plină de verdeață la clasica ieșire la film, adăugând la mix atmosfera serenă de pe marginea piscinei, un pahar de vin bun, o apetisantă cină sau un desert plin de șarm.

Grădina Floreasca a fost deschisă în 2014 pe spațiul cu tradiție al Patinoarului Floreasca, oferind o oază de relaxare în tumultul orașului, departe de griji și de aglomerație. Cu grădină, terasă, restaurant și piscină, Grădina Floreasca este localizată pe strada Mircea Eliade nr. 16, la umbra copacilor din inima parcului cu același nume.

SINOPSIS – Annie Hall

Dupa separarea de prietena sa Annie Hall, nevroticul actor new-yorkez Alvy Singer rememoreaza episoade ale agitatei lor relatii, in incercarea de a afla ce i-a despartit. Filmul traseaza, in desfasurare cronologica, povestea de dragoste acelor doi, incepand cu prima intalnire, constituindu-se aproape intr-un document istoric asupra iubirii in anii ’70.

 (sursa: cinemagia.ro)

Regia: Woody Allen
Scenariu: Woody Allen, Marshall Brickman
Distribuţia: Woody Allen, Diane Keaton
Producție: 1877, MGM, SUA
Genul: comedie, romantic
Durata: 93 minute

Premiile Oscar (1978)

Cel mai bun film – Charles H. Joffe

Cea mai buna actrita in rol principal – Diane Keaton

Cel mai bun scenariu original – Marshall Brickman, Woody Allen

Cel mai bun regizor – Woody Allen

Premiile BAFTA (1978)

Premiul BAFTA pentru cel mai bun film

Premiul BAFTA pentru cel mai bun montaj -Ralph Rosenblum, Wendy Greene Bricmont

INTRARE LIBERĂ
Rezervări – 0755 085 967
Grădina Floreasca / Seara de film 14

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here