Asociația Team Work a anunțat pe 23 aprilie, de Ziua Internațională a Cărții, inițierea proiectului Gradina din Cărți, prin care va fi amenajat în Grădina Botanică București un spațiu dedicat lecturii și studiului, un loc unde elevii și studenții pot veni să citească, să studieze pentru examene sau să lucreze împreună pentru proiectele în echipă.

Amenajarea va dura aproximativ 1 lună, Grădina din Cărți urmând să fie inaugurată pe data de 22 mai 2015, de Ziua Internațională a Biodiversității. Ulterior amenajării vor avea loc workshopuri de educație ecologică, reciclare creativă, nutriție, implicare comunitară, precum și un concurs foto cu premii, finalizat cu o expoziție a celor mai bune 100 de fotografii.

Asociația Team Work va anunța pe blogul său (blogteamwork.blogspot.ro) și pe pagina de Facebook detalii privind oportunitățile de voluntariat, workshopurile și concursul foto și îi invită pe bucureșteni atât să ia parte la activitățile de amenajare, cât și să se bucure, începând cu 22 mai, de acest nou spațiu.

Grădina din Cărți este un proiect derulat de Asociația Team Work în parteneriat cu Grădina Botanică „Dimitrie Brândză” a Universității din București. Proiectul este finanțat de Fundația pentru Parteneriat și MOL România prin Programul Spații Verzi, componenta Spații Verzi Urbane, precum și prin contribuții ale comunității bucureștene sub forma donațiilor directe în Grădina Botanică sau pe BursaBinelui.ro. Grădina din Cărți este cel de-al treilea spațiu amenajat de Asociația Team Work pe parcursul parteneriatului început în 2006 cu Grădina Botanică București. Cele 3 spații (Grădina din Cărți, Grădina Copiilor și Grădina Bunicii) au fost finanțate prin Programul Spații Verzi, componenta Spații Verzi Urbane.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here