Goran Bregovic revine la Arenele Romane pe 29 septembrie!

0
51

După show-ul sold out de la Sala Palatului, Goran Bregovic revine la Arenele Romane pe 29 septembrie!

Goran Bregovic şi Wedding And Funeral Orchestra vor concerta la Bucureşti pe 29 septembrie, la Arenele Romane, în aer liber pentru a patra oară consecutiv. La cererea publicului, artistul se intoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show magic! Show-ul de pe 2 aprilie de la Sala Palatului a fost sold out, iar Goran a cântat piese de pe cel mai recent album, cu mare succes la public!

Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show de senzație, care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au facut celebru, într-o companie selectă ! Cel mai recent album al artistului „Three Letters From Sarajevo”,  s-a bucurat de un succes enorm! Multe alte nume vor fi anunțate în curând.

Goran Bregovic, unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni din Balcani, este un chitarist si compozitor originar din Sarajevo, Bosnia. Acesta s-a nascut pe data de 22 martie 1950, într-o familie cu origini mixte: tatăl său croat și mama de ginte sârbă. După ce părinții săi au divorțat, viitorul artist a rămas cu mama în Sarajevo. Cea mai mare parte din copilărie și-a petrecut-o la Școala de Muzică, studiind vioara. Paradoxal, instituția de învățământ a decis să îl exmatriculeze, pentru „lipsa de talent”. La scurt timp după excluderea lui din școală, mama sa i-a cumparat o chitară. La vârsta de șaisprezece ani a fost părăsit de cea care i-a dat viață, fiind îngrijit de câteva rude dornice să-l sprijine.

Goran a fost nevoit să-și poarte singur de grijă încă din adolescență, când a început să cânte muzica populară într-un bar din orașul Konjic. În 1971, Goran și un alt artist aspirant, Zoran Redzia, au început să cânte într-o trupă numită „Jutro” (n.r. „Bună dimineața”). În această formulă, muzicianul a avut o mulțime de spectacole și a început să guste succesul din plin. La 1 ianuarie 1974, trupa și-a schimbat numele în „Bijelo Dugme” („Butonul Alb”).

În 1975, când se pregătea de cariera de profesor al ideologiei oficiale la acea vreme, marxism-leninism, formația Bielo Dugme a câștigat popularitate în Iugoslavia. A renunțat la vocația de dascăl și a devenit idolul tinerilor și cel mai important star rock al țării sale. S-a retras din Bielo Dugme în anii ’90, având la activ 13 albume vândute în șase milioane de exemplare. După zece ani de muzica rock, Bregovic a renunțat la acest gen pentru a se dedica stilului care l-a făcut cunoscut în întreaga lume: o combinație de ritmuri tradiționale balcanice, cu sonorități rock.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Biletele au urmatoarele prețuri:

– earlybird: 199 lei categoria A, 109 lei categoria B, 69 lei categoria C
– presale: 229 Lei categoria A, 129 Lei categoria B, 79 Lei categoria C
 in ziua concertului: 239 Lei categoria A, 149 Lei categoria B, 100 Lei categoria C

Harta Locatie: www.bestmusic.ro/harta-bilete.jpg

Categoria A: cu loc în tribună, sectoarele K si E, categoria B: fără loc în fața scenei, categoria C cu loc pe scaun sau fără loc (în picioare), în spatele Categoriei B, în Arenă.

* Copiii cu varsta sub 2 ani au acces gratuit și trebuie însoțiți de un adult posesor de bilet valid.

Cumparați-vă bilete din timp, anul trecut show-ul a fost SOLD OUT !

Locurile pe scaune se ocupă în ordinea sosirii la locație, acestea neavând numere alocate. O serie de artiști invitați vor fi anunțati în curând. Concertul are loc în aer liber! Consultați programul final al evenimentului pe Facebook sau pe bestmusic.ro cu 3 zile înainte de concert. Concertul are loc în aer liber. Pentru acest concert vor fi puse in vanzare doar 4000 de bilete pentru a avea suficient spațiu de dans. Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Arenele Romane – Parcul Carol, strada Cutitul de Argint nr 3, Bucuresti

Un eveniment BestMusic Live Concerts.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.