Goran Bregovic la Sala Palatului: O categorie de bilete este SOLD OUT!

0
40
Goran Bregovic la Sala Palatului: O categorie de bilete este SOLD OUT!
La cererea publicului, Goran se întoarce în România alături de orchestra sa pentru a reedita un show de senzație care va purta fanii prin toate albumele și hiturile care l-au făcut celebru, într-o companie selectă. Showul va avea loc pe 2 aprilie la Sala Palatului din București și se va chema „Three Letters From Sarajevo”, ca cel mai recent album al artistului. Invitați speciali vor fi Bosquito!

Cu puțin timp înainte de acest concert, o categorie de bilete este SOLD OUT! În acest moment sunt disponibile doar biletele la Categoria A, la prețul de 260 lei, Categoria B la prețul de 180 lei, Categoria C la prețul de 135 lei și aceastea în număr foarte limitat.

Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro și în rețeaua fizică iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 lângă casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (în intervalul orar: 18:00-22:00) Hard Rock Cafe, Berăria H, Agențiile Perfect Tour, Magazinele Uman și pe terminalele self-service ZebraPay din toată țara.

Online pe www.iabilet.ro, puteți plăti cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarșitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde în țară.

Accesul este permis persoanelor sub 14 ani doar însoțite de un adult.

Un eveniment BestMusic Live Concerts

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.