”The Good Life”, concert Gabriela Costa și Alex Man la Ceainăria GreenTea din Bucureşti

0
79

„Mici concerte, mari bucurii!”, ediția 2017!

Vă așteptăm miercuri, 18 ianuarie, la povești muzicale despre lucruri mărețe sau obișnuite, dorințe, reușite și pierderi, iubiri neîmplinite și marea iubire, despre căutări, despre bucuria lucrurilor simple. Alături de Gabriela Costa (voce) și Alex Man (chitară) ne vom legăna în pulsația swingului sau vom aluneca ușor în starea “blues” a unor standarde jazz minunate din anii ’20 – ’60, cu sonorități aproape de tradiție și încărcate de multă iubire. Gabriela Costa cântă și creează bijuterii handmade unicat, pasionată atât de sunete cât și de culori, texturi și materiale care îți pot face viața mai frumoasă.

“Sunt îndrăgostită de armoniile și ritmurile muzicii braziliene, așezate frumos, predictibile și totuși mereu surprinzătoare, dar cânt cu mare drag și muzica noastră românească veche, imi place să mă cufund în romantismul, voioșia sau jalea ei sfâșietoare…” Absolvent al Facultății de Jazz “Richard Oschanitzky” din Timișoara și al unui master la Universitatea Națională de Muzică București, Alex Man este un foarte apreciat și foarte activ chitarist și contrabasist de jazz, premiat de revista Actualitatea muzicală în 2014.

Expresiv și versatil, este recunoscut și ca un rafinat acompaniator, doritor de a pune în valoare personalitatea celui alături de care cântă. Colaborează, de-a lungul timpului, cu big band-uri din țară și străinătate și cu muzicieni ca István Gyárfás, Rick Condit, Maria Răducanu, Sorin Romanescu, Edi Neumann, Luiza Zan și alții, în numeroase concerte de club sau pe scene de festival.

Este cadru didactic asociat la secția Jazz a Universității Naționale de Muzică din București. Desfășoară o activitate continuă de pregătire a elevilor în vederea admiterii la facultățile cu profil jazz, susține workshop-uri și participă în tabere de muzică improvizată și jazz ca profesor coordonator. Este solicitat cu regularitate în jurii ale concursurilor studențești de jazz, precum Festivalul International Studenţesc de Jazz de la Târgu Mureș.

facebook.com/gabrielacostamusic

facebook.com/sagasjewellery

Data: miercuri, 18 ianuarie 2017, ora 20:00

Rezervări: 0749 090 202

Suport artiști: 30 lei

Locația: Ceainăria GreenTea – Strada Dr. Burghelea 24 – sector 2, București

Facebook event: facebook.com/events/132188683950749

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.