Godot Cafe Teatru

  0
  952

  Eşti student în Bucureşti şi ţi-ai dori să îţi petreci serile cu folos? Te-ai săturat de cluburi, dar totuşi doreşti să socializezi? Vrei să te culturalizezi şi în acelaşi timp să faci ceva neconformist? Doreşti să vezi ceva care să te captiveze? Noi te putem ajuta! Sună ca o reclamă banală, dar poate că fix de aceasta ai avea nevoie.

  Te-ai săturat de seriozitatea facultăţii, şi vrei să scapi de stresul cotidian? Atunci noi îţi propunem … Hai la teatru! Şi nu la orice fel de teatru, ci la teatrul independent!

  Godot Cafe Teatru este printre puţinele locuri din Bucureşti unde poţi mânca şi servi o băutură, urmărind o piesă de teatru. A fost deschis în noiembrie 2010 şi este situat în Centrul Vechi al Capitalei, pe strada Blănari nr. 14, vis-a-vis de Argentin şi aproape de Club A, Godot este recomandarea noastră pentru o bună dispoziţie.

  godot cafe teatru

  Ai de ales între o mulţime de spectacole bune, premiate la diferite festivaluri independente. Poţi descoperi tineri actori talentaţi, şi totodată poţi vedea chiar şi nume consacrate ale teatrului de stat: Rodica Mandache, Magda Catone, Dorina Chiriac, Florin Piersic Jr., Cristi Iacob, Ilinca Goia, Medeea Marinescu, Vlad Zamfirescu, Marius Manole, Maia Morgenstern etc.

  Cum procedezi? Accesează site-ul www.godotcafeteatru.ro sau pagina de facebook www.facebook.com/godotcafeteatru pentru a alege ce piesă de teatru doreşti să vezi, suni şi faci rezervare, te prezinţi cu jumătate de oră înainte de începerea spectacolului, îţi ocupi locul şi de restul se ocupă atmosfera şi locul.

  Dar Godot nu înseamnă doar teatru şi evenimente culturale. Atmosfera interbelică a cafenelei îmbie clienţii cu un meniu variat de băuturi pe bază de cafea, răcoritoare şi băuturi alcoolice, precum şi mâncăruri deosebite şi meniuri speciale pentru cele mai variate gusturi. Echipa Godot invită clienţii să îşi înceapă ziua alături de ei cu un English Breakfast, să continue cu un prânz relaxant sau o întâlnire de afaceri la un file de somon cu sos de portocale şi un Mil Hojas delicios, o salată asortată sau chiar un bratwurst bavarez, iar după-masa să asculte muzică live la pian savurând o lasagna sau o salată de fructe lejeră. În plus, în aceeaşi notă inedită specifică spaţiului, clienţii care păşesc pragul Godot în timpul zilei pot servi o cafea şi o mâncare bună în timp ce asistă la repetiţiile pentru viitoarele producţii ale cafe-teatrului.

  Godot Cafe Teatru

   

  Redactor: Nicoleta Barbu

  Foto: whatshot.ro, godotcafeteatru.ro