Aveți planuri pe mâine? Dacă răspunsul este nu, citiți în continuare. Dacă răsunsul este da, citiți în continuare pentru că o să vă placă ce vă propunem.

252252_10201185342496474_21682584_n

Pe 2 iunie se va sărbători Global Sharing Day – ziua internațională în care oamenii împărtășesc lucruri și experiențe. Acesta este al doilea an în care această zi este celebrată în peste 160 țări, alături de mai bine de 60 milioane de oameni, iar anul acesta România va fi printre ele.

Evenimentul se va petrece în parcul Herăstrău. Biletul de intrare constă într-un obiect pe care ești dispus să-l împarți cu altcineva. Prin urmare, apucă un obiect de care ai putea să te lipsești -o carte, o cană sau un urs de pluș și pregătește-te pentru un troc  de zile mari. Vor avea loc workshopuri de arte și pictură, traininguri de creație și concerte live de jazz.

”Sharing înseamnă multe lucruri, poate fi diferit de la o persoană la alta. Vă invităm să descoperim împreună toate sensurile acestui cuvânt!” spun organizatorii evenimentului, Echipa UseTogether & Roaba de Cultura.

Pentru mai multe detalii, accesați pagina de facebook a evenimentului.

Text: Paula Filip

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here