Se spune ca femeile-s mai bune ca barbatii…in tot ceea ce fac. Ei bine, la fel stau lucrurile si atunci cand vine vorba de TECHNO. Girls love techno…si asta se vede, sau mai bine spus se simte. Celebrul concept Girls Love Techno ajunge la Iasi, cu un line-up misto, fresh, presarat cu condimente feminine:
Nakadia – singura DJ-ita thailandeza care in ultimii 2 ani, a luat cu asalt pupitrele celor mai celebre cluburi din lume. Nakadia e fenomenala si emana o energie de nedescris.
Nusha – talentata, puternica, artista care atunci cand este la pupitru, iti face picioarele sa se miste involuntar. Muzica buna, vibe-ul desavarsit si miscarea scenica au facut-o pe Nusha cea mai cunoscuta DJ-ita din Romania.
Tania si Mollybella au un potential enorm. Promovam tinere talente si va ajutam sa descoperiti ca muzica buna nu inseamna neaparat nume mare.
Girls Love Techno este conceptul care scoate in fata reprezentantele sexului frumos, astfel ca vineri, 25 martie, patinuarul de la Iulius Mall se va transforma intr-o locatie in care sunetul ne va zguduii putenic, punandu-ne picioarele-n miscare. Mai pe scurt: joc de glezne boys and girls!

Start: 23:00
Artistii duc povestea mai departe si anunta in 25 Martie una dincele mai spectaculoase seri din aceasta primavara.
Bilete regular in avans: 25 ron -le puteti achizitiona din reteaua BILETE.RO, de la orice Inmedio sau Germanos.

Stud Pass – The way for students – Iulius Mall et. 2: 0773 894 296
(11:00-19:00) ERAGON – Marius 0749 314 463

Madison Palas, in incinta Palas Mall.
Rezervari mese – Elly – 0745 044 515
Bilete la intrare:
30 ron inainte de 12
40 Ron dupa 12
Accesul la eveniment se face incepand cu ora 23:00
Accesul persoanelor sub 18 ani este strict interzis.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here