Valentine's Day

Ghid (de supraviețuire) Valentine’s Day pentru fiecare zodie

Paisprezece februarie – acea zi din an în care cuplurile se iubesc mai mult ca niciodată, cei care s-au despărțit se împacă, Tinder-ul începe să se blocheze de la atâția utilizatori disperați ce încearcă să-și găsească ”jumătatea” pentru o zi sau două.

În aer plutește rozul, armonia și mirosul tristeții bărbaților ce plâng pe vreo bancă în mall sau la ușa unei florării, cerându-i divinității un miracol (la un preț rezonabil) și întrebându-se cu ce au greșit.

Domnilor (dar și doamnelor), disperarea va lua sfârșit deoarece, un ghid Valentine’s day pentru reprezentantul fiecărei zodii a fost special conceput pentru situații de urgență!

Let’s get it started!

Berbec

Primii nativi ai zodiacului, Berbecii sunt lideri înnăscuți – ei nu au nevoie de o sărbătoare specială pentru a celebra dragostea!

Ambițioșii și entuziaștii Berbeci vor avea un Anti – Valentine’s day (filme horror, mâncare unsuroasă și mult usturoi).

Asta nu înseamnă că nu vor face nimic în acea zi totuși, Berbecii fac întotdeauna ca lucrurile să se întâmple și se vor pune pe ei înșiși pe primul loc.

Flori: Caprifoi, Lalele, Ciulini

Cadou: Ceas, Inel cu Diamant, Pizza cu Pepperoni

Unde să-i duci: Paint ball, Laser Tag

Taur

Acești nativi se dezmiardă în recompense și lucruri materiale, deci mai mult ca sigur se vor aștepta la cadouri și ciocolată de Valentine’s day, chiar dacă va fi nevoie să și le cumpere singuri.

Cu toate acestea, simbolizați de semnul taurului, aceștia au o parte sensibilă și liniștită și vor celebra această sărbătoare într-un mod romantic și intim.

Taurii pot fi stage five clingers (extrem de atașați), deci dacă le pregătești o întâlnire peste așteptări (asa cum le place lor), asigură-te că vrei să transmiți acel mesaj către nativ.

Flori: Maci, Aster, Liliac

Cadou: Ciocolată, Vin, Pulover moale și pufos

Unde să-i duci: Cină sau Cumpărături

Gemeni

Gemenii trăiesc într-o lume a dualității, ceea ce ii face ușor adaptabili oricărei situații dar de asemenea și puțin indeciși.

Vor petrece Valentine’s day urmându-și rutina normală cu surprize spontane aruncate – complicații Gemeni au întotdeauna câte ceva ascuns în mânecă.

Datorită naturii lor superficiale, așteaptă-te ca Gemenii singuri să curteze doar cele mai atractive persoane de la bar, în timp ce Gemenii cuplați vor fi îngropați în cadouri luxoase.

Fii atent/ă la contradicțiile lor – chiar dacă spun că nu vor să celebreze Valentine’s Day, mai mult ca sigur o vor face.

Flori: Lavandă, Crini, Narcise

Cadou: Cărți, Pantofi, Geantă

Unde să-i duci: Skydiving sau Librărie

Rac

Racilor le place să se simtă protejați și comfortabili de aceea, vor petreceValentine’s Day cu cineva pentru care au sentimente profunde, spre exemplu cu un partener sau cu membrii familiei.

Pentru că sunt atât de sensibili, nativii singuri cel mai probabil vor petrece tot acest timp auto-compătimindu-se și tăvălindu-se în singurătatea lor.

Racii sunt demni de încredere; ei nu vor uita să trimită mesaje de Valentine’s day tuturor persoanelor la care țin cu adevărat.

Flori: Acantă (Talpa-Ursului), Albastrele, Iris

Cadou: Cărți, Produse pentru gătit, Perne

Unde să-i duci: Cursuri de gătit, Magazin cu antichități.

Leu

Nu contează dacă Leii sunt singuri sau au un partener, Valentine’s Day va fi toată a lor. Ei văd această sărbătoare ca o scuză pentru a fi apreciați de către alți oameni din jurul lor, deci se vor aștepta la multă atenție și cadouri (mai mult decât de obicei).

Încrezători și vanitoși, Leii nu ar putea fi prinși nici morți fără un partener de Valentine’s day, chiar dacă asta înseamnă să iasă în oraș cu prietenii lor și să pretindă că nu le pasă.

Sunt energici, plini de viață și iubesc orice scuză pentru a petrece, asta însemnând că ziua aceea pentru ei va fi o mare minge de distracție.

Flori: Floarea -Soarelui, Gălbenele, Hortensie

Cadou: Produse de machiaj, Bijuterii, Ceva pentru animalele lor de companie

Unde să-i duci: Zoo sau la o Piscină Interioară

Fecioară

Fecioarele sunt un buchet de discriminare, dar o dată ce ai trecut de acel strat de perspicacitate, vei descoperii că au inimi calde.

Acestor nativi nu prea le pasă de Valentine’s Day deoarece, ei/ele tind să gândească în termeni mult mai practici și logici.

De ce să petreci doar o zi iubind Fecioarele, când ar trebui să le iubești 365 de zile?

Skip the bullshit gift giving on a Virgo – ei/ele pot vedea prin încercările tale superficiale de a le câstiga inima.

Flori: Gloria Dimineții, Piciorul – Cocoșului, Iederă

Cadou: Set de Caligrafie, Prima ediție a unei cărți, Cactuși

Unde să-i duci: Patinaj pe Gheață sau Pepinieră de plante

Balanță

Balanțele sunt incredibil de sociabile, dar de asemenea incredibil de indecise, așadar vor petrece Valentine’s Day făcând planuri pe ultima sută de metri cu o persoană pe care au ales-o în sfârșit după un website de dating ca Tinder.

Ca niște persoane romantice și fermecătoare, Balanțele așteaptă să se răsfețe în festivitățile pregătite pentru Valentine’s day.

Adoră să flirteze și să dăruiască; nu fi surprins/ă dacă Balanța ta își va găsi de ”lucru” prin cameră mai mult decât să stea cu tine.

La sfârsitul zilei totuși, Balanțele sunt persoane gentile ce caută dreptate și echilibru, deci întotdeauna se întoarce la tine.

Flori: Trandafiri roșii, Clopoței, Gardenii

Cadou: Produse de machiaj, Haine, Bijuterii

Unde să-i duci: Cumpărături sau Sală de dans

Scorpion

Scorpionii sunt cu înverșunare persoane independente și, prin urmare, nu ii va deranja să petreacă Valentine’s Day singuri, în special pentru că ei preferă să se celebreze pe ei înșiși.

Le place să caute răzbunare pentru dușmanii lor, deci ar putea să petreacă acest timp singuri complotând împotriva adversarilor lor.

Nu este totul rău totuși, Scorpionii sunt parteneri pasionali și devotați ce se vor asigura să spună ceea ce simt, inclusiv ”Te iubesc”.

Flori: Crizanteme, Hibiscus, Bujori

Cadou: Filme, Parfum, Lenjerie

Unde să-i duci:Cina acasă sau Film

Săgetător

Sagetătorii sunt persoane optimiste și pozitive, cu inimi mari și cu o imaginație și mai mare. Sagetătorii singuri nu vor fi găsiți acasă, îmbufnați de Valentine’s Day – vor merge să vadă Fifty Shades, pierzându-se în film și simțindu-se inspirați de o pereche improbabilă.

Sagetătorii cuplați vor face ceva aventuros cu partenerii lor (cățărat pe stânci, schiat, kinky sex), încercând lucruri noi și explorând.

Ei apreciază sinceritatea și în cazul acesta pot fi lipsiți de tact, deci vor fi în avans cu tine dacă nu le place cutia de ciocolată pe jumătate mâncată.

Flori: Narcisă, Margaretă, Flori sălbatice

Cadou: Șir de lumini, Aparat de fotografiat Polaroid, Bomboane

Unde să-i duci: Club sau Plimbare cu un balon cu aer cald

Capricorn

Capricornii sunt persoane muncitoare și determinate, ce își folosesc pragmatismul pentru a obține ceea ce vor – asta însemnând, chiar dacă nu au un partener pentru Valentine’s day, vor cauta până când cineva va fi de acord să vadă cu ei Fifty Shades.

Datorită naturii lor conservatoare, uneori nativii pot fi pesimiști.

Nu fi surprins dacă deja s-au resemnat cu faptul că vor petrece Valentine’s Day singuri…și și-au trimis singuri flori în avans de rezervă.

Flori: Garoafe, Panseluțe, Ilice

Cadou: Difuzoare, Viniluri, Ochelari de soare

Unde să-i duci: Plimbare în natură sau Ieșire la un suc

Vărsător

Cu toate că Vărsătorii sunt cunoscuți pentru faptul că fac lucrurile în propriul lor mod, iubirea lor pentru umanitate îi motivează să participe la Valentine’s day.

Dacă sunt cuplați, nu se simt comfortabili să-și arate emoțiile (cel puțin public). Dacă sunt singuri, vor ieși în oraș cu prietenii din moment ce sunt atât de sociabili și prietenoși.

Flori: Orhidee, Flori de Aloe, Anemone

Cadou: Bilete de concert, Produse de machiaj, Ciocolată

Unde să-i duci: Concert, Rave sau Să privească stelele

Pești

Reprezentați de simbolul peștelui, acestor nativi nu le place să ”înnoate” singuri și prin urmare se vor răsfăța de Valentine’s Day în compania cuiva (chiar dacă asta înseamnă să raspundă pozitiv unui One night stand).

Sunt persoane hoinare cărora le place să se piardă în aventuri, deci vor petrece Valentine’s Day făcând ceva ieșit din comun (skydiving, voluntariat, bătut cuie).

Uneori, nativii mai submisivi vor face absolut orice le dorește inima partenerilor lor de această sărbătoare.

Flori: Nuferi, Iasomie, Eucalipt

Cadou: Pânză pentru pictură sau Să le pregătești cina

Unde să-i duci: Muzeu de artă sau Concert

Vă doresc un Valentine’s day plin de iubire…și răbdare!

Surse info: elitedaily.com, tumblr.com

Sursa foto: tumblr.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here