Ghid pentru vara lui 2017!

Unde mergem în această vară?

0
179
vara 2017

E evident că vara lui 2017 deja a pus stăpânire peste noi de câteva săptămâni, iar acum elevi chiar și studenții se bucură de o vacanță de vară bine meritată. Însă, văzându-ne față în față cu atât de mult timp liber, pe care evident dorim să ni-l petrecem relaxandu-ne, nu prea știm cum să începem.

Eventual, ajungem să petrecem mai mult de jumatate din vacanța de vară pe canapea, făcând nimic propriu-zis și regretând această lipsă de activitate. Însă, noi vă propunem un ghid pentru o vară activă și reușită, care să vă țină în priză, însă care să vă și permită să vă relaxați. Găsiți aici de toate pentru toți, de la festivaluri de renume precum Untold și Neversea, gata să dea peste cap Romania în această vară, după cum ne-au obișnuit, până la food-festivaluri și yard sale-uri, un manual complet pentru o vară nemaipomenită!

MUZICĂ:

Pentru cei care doresc să deschidă weekendul viitor sezonul estival la mare, găsim Sunset Beats Vol.2 ☆ Plaja H2O în Mamaia, care aduce publicului larg „un mix electrizant de Funk, Soul, Motown Grooves, Disco și House!”

Pentru pasionații de ritmuri tehno, găsim o largă paletă de evenimente de la Dans Le Lac V.4 (1-2 Iulie, Galați, Brateș), unde vă întâlniți cu Valentino Kanzyani, Twodoor și mulți alții, Rave on the Rooftop – Bacau (24 iunie-25 iunie), până la 3 Smoked Olives Festival 2017 (27-31 iulie, Ostrov Călărași) care deja a aduant o mie de participanți gata să-i asculte pe MIHAI POPOVICIU, ADA KALEH, GOLAN și mulți alții, e timpul ca și tu să-ți iei cât mai repede bilete! Și  să nu uitam de Waha Festival (20-24 iulie), care pregătește un set psihedelic și nu numai, pentru o experiență minunată in Micfalău, Covasna.

Pentru fanii înrăiți ai lui Deliric ori ai Robin and the Backstabbers,  The FRESH are un festival fresh, cu ritmuri de Akua Naru, pe care îl găsiți în Grădina Botanică, de pe 8 până pe 9 iulie, The Fresh in The Garden !

vara 2017

Cum vara este momentul cel mai prielnic pentru a ne lăsa imaginația și creativitatea să zboare libere, BETON Street Art Festival 2017 e locul în care trebuie neapărat să ajungeți! Vă întâlniți aici cu GOLAN, CTC, Gojira, cât și cu artiști gata să vă încânte vizual! Iar dacă înăuntrul vostru se ascunde un artist, McDonalds Romania organizează un concurs prin care ai șansa să ajungi chiar tu să îți expui artwork-ul alături de alți artiști de renume la festival, și să și câștigi 1000 de euro!

Pentru cine simte nevoie de niște ritmuri electronice ori house, vă invităm la Afterhills Music & Arts Festival care promite să îi aducă pe Morcheeba si Bob Sinclair, astfel încât să aveți parte de o experiență de neuitatat!

Danube Rock Festival 2017 (30 iunie-2 iulie) promite o atmosfera indendiară! Alături de Cargo, Altenosfera și Vama ca head-lineri, festivalul aduce în același loc artiști cu renume din țara, gata să binedispună întreg Galațiul! Pentru fanii înrăiți ai Alternosfereie, îi găsiți și în Vama Veche pe 8 Iulie la Alternosfera – Papa la Sanyi Vama Veche.

Tot în Vama Veche revine și festivalul cu renume Sunset Festival 2017 ☼  cu cea de a patra ediție, între 11 și 14 august, cu Professor P & DJ Akilles, CTC (DOC, Deliric & Vlad Dobrescu), Vița de Vie, Coma și mulți alții!

Pentru pasionații de indie/rock alternativ, avem  un proaspăt Concert The Veils (UK) la București, Expirat Halele Carol pe 22 iunie, așa că save the date!

Între 1-8 septembrie, pentru cei care încă nu doresc să lase vara să plece, la Focșani găsim Focșani Blues Festival  aflat la cea de-a doua ediție, care promite o atmosferă extraordinară „Mai multă lume în Piață, mai mulți artiști, mai multă muzică , mai mult blues!” Rămânând printre aceleași stiluri muzicale, pentru cei care se află în capitală găsim Bucharest Jazz Festival între 5 și 9 Iulie la ARCUB.

SPORT:

Pe 21 iunie are loc Ziua Internațională Yoga, și vara 2017poți veni în Parcul Izvor în Bucuresti pentru a-ți începe vara cu câteva ore petrecute în natura! Dacă nu ești din capitală nu e nici o problemă, găsim și în Cluj și în Calarași același tip de evenimente!

MODĂ:

După cum ne-a obișnuit Yard Sale, are pregătit pentru noi încă o ediție Yard Sale la Jacques Pot, între 24-25 iunie, de unde te poți întoarce acasă cu comori, la preț redus, așa ca nu rata să dai o fugă și până acolo, până în orele 18:00! Dacă nu ești disponbil/ă atunci, găsim și între 1-2 iulie JOY YARD SALE în noua locație din Str. Biserica Alexe, nr.30.

FOOD:

Pentru gurmanzi,  găsim pe harta evenimentelor Bucharest Food Festival – Gourmet Edition(30 iunie-2 iulie, București), unde Romexpo va găzdui diverse standuri dedicate delicateselor: Fine Dining & Urban Contemporary, Romanian Gastronomy, International Cuisine, Grill & BBQ, Gourmet Area, Street Food, Deli Market sau Ice cream & Sweets Corner, cât și o scenă unde vor fi prezentate cooking shows live!

LITERATURĂ:

Dacă ai nevoie de câteva lecturi noi, te invităm la Schimb de Cărți București. Ediția lunii Iunie 2017, unde ai ocazia să îți reîmprospătezi biblioteca și să adaugi câteva titluri noi la colecția ta!

FILM:

Prezența la NexT Film Festival între 22 și 26 iunie este obligatorie vara aceasta! Dupa cum se autocaracterizează, acesta aduce „Cele mai noi și mai inovatoare filme scurte din toată lumea adunate în cea mai mare competiție de vara 2017scurtmetraje din România, experimente formale inedite și călătorii fantastice prin galaxii îndepărtate, o mulțime de invitați și cele mai tari petreceri”. Așa ce de ce să pierzi ocazia?

Ceainăria 5 are un program special în această vara, și organizează în fiecare joi o seara de ecranizari, la care vă așteaptă cu brațele deschise și cu un ceai cald!

Cum „Zilele de luni sunt, poate, cele mai neplăcute, pentru că huzurul și leneveala de peste weekend lasă loc treburilor serioase și importante. Ca să îndulceasca începuturile de săptămână, Filmul din mansardă – Cul De Sac vă invită la o întâlnire cinematografică relaxată în mansarda lor! Strada Arcului nr. 8, pe 24 iunie.

Acum care mai este scuza ta ca să nu ieși din casă vara lui 2017?

Surse Foto: Pinterest.com, nextfilmfestival.ro, thefresh.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.