marți, ianuarie 25, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipGeorge Constantinescu- CEL MAI BUN ACTOR la Maratonul Teatrului Independent- Bucharest Fringe

George Constantinescu- CEL MAI BUN ACTOR la Maratonul Teatrului Independent- Bucharest Fringe

Maratonul Teatrului Independent — Bucharest Fringe, ediția a cincea, eveniment care are drept scop promovarea artiștilor independenți și a spectacolelor pe care le creează, a avut loc la București în perioada 2 — 11 octombrie.

Teatrul de Artă Bucureşti a prezentat în competiţie spectacolul DURERI FANTOMĂ de Vasili Sigarev, avându-i în distribuţie pe actorii George Constantinescu, Mihaela Popa şi Rareş Andrici, sub regia lui Bogdan Budeş.

George Constantinescu a fost desemnat câştigătorul premiului pentru CEL MAI BUN ACTOR, pentru rolul « Gleb » din spectacolul Dureri Fantomă.

La ediția din acest an a Maratonului au fost prezentate 15 spectacole în competiție şi 14 recitaluri actoricești de excepție în secțiunea „One Drama”. De asemenea, au avut loc două premiere — „Caged Bird. Freedom in progress”, un performance de Irinel Anghel, și „Testament” de Radu Popescu, precum și spectacolul invitat „Shakespeare pentru Ana”, din Chișinău.

Juriul de premiere a fost compus din Andreea Bibiri, actriță la Teatrul Dramatic „L. S. Bulandra” și regizor independent, Voicu Rădescu, fondator al Green Hours și al fenomenului „Teatrul LUNI”, Răzvan Penescu, fondator al Platformei LiterNet și Horia Suru, regizor, premiant al ediției anterioare a Bucharest Fringe.

Festivalul s-a încheiat cu un show-case care a cuprins o selecție a momentelor prezentate la Gala Tânărului Actor HOP.

Spectacolul DURERI FANTOMĂ poate fi văzut în stagiunea Teatrului de Artă, următoarea reprezentaţie fiind programată pe 29 octombrie, ora 20.15.

Pentru mai multe detalii:  www.teatruldearta.ro

Ligia Stroehttp://www.iqool.ro
Liniștea și muzica sunt inspirația mea. Îmi place să văd tot ce-i mai bun în oamenii pe care îi întâlnesc. Sunt un paradox. Afirm ferm că perfecțiunea nu există, însă încerc să o ating în fiecare zi. Cred în oamenii excepționali și îi caut la orice pas. Consider că zâmbetul este întotdeauna cea mai bună armă, indiferent de context. Iubesc noutatea, curiozitatea și inovația. Îmi place să cred că nimic nu este imposibil.Pe scurt, eu sunt : familie, iubire, fericire, optimism, PR, prieteni, sinceritate, multifuncționalitate, zâmbet, entuziasm.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular