Gențile IT ale acestui sezon poartă semnătura MIHAELA GURAU

0
946

O geantă IT este un accesoriu veșnic la modă, care este de actualitate ieri, azi, la fel de bine și peste 10 ani. Gențile care poartă semnătura Mihaela Gurău au fost realizate după acest concept, având un tipar clasic, modern, sunt ușor de purtat și asortat oricărei ținute. Sunt poșete pe care le poți purta atât dimineața, la birou, cât și seara la un eveniment, fiind concepute pentru femeia purternică, hotărâtă, veșnic pe fugă între activități business și leisure.

Gențile Mihaela Gurău sunt lucrate manual, astfel fiecare piesă este unică, ceea ce o face pe purtătoare să se simtă specială.  Din piele de cea mai bună calitate, atât exterior, cât și interior şi cu accesorii ce pot fi personalizate, iar culorile alese în funcție de personalitatea fiecăreia, genţile se conformează pretenţiilor celor mai exigente cliente.

Colecția de genți Mihaela Gurău cuprinde, pentru început,modelul – Day2Night. Acesta este disponibil în două variante: Simple şiStudded. Culorile disponibile sunt Cappuccino, Forest Green și Dark Plum. Day2Night este, așa cum spune și numele, geanta clasică, un accesoriu care se integrează perfect în ținuta ta office, casual sau elegantă și te poate însoți atât la o cafea – un business day meeting , dar poate rămâne alături de tine și la un pahar de vin, seara, la o petrecere.

Mai multe detalii despre gențile Mihaela Gurău sunt disponibile pe blogul www.mihaelagurau.com, în secțiunea Shop, cât și în magazinele partenere.

 Blog

Facebook

Instagram 

E-mail: contact@mihaelagurau.com

Telefon: 0751 283 145

Poze realizate de către Adrian Dumitru.

cappuccino spate cappuccino simple

cappuccino studded ce incape intr-o geanta Mihaela Gurau

dark plum simple dark plum studded

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.