General Assembly Bucharest 2014 – More than a GAthering!

  0
  350

  Între 25 Aprilie și 2 Mai va avea loc ediția 33 a evenimentului General Assembly of Board of European Students of Technology – o organizație studențească non-profit și non-guvernamentală prezentă în 96 de universități tehnice din 33 de țări din Europa. Adunarea va fi organizată de grupul local BEST din Universitatea POLITEHNICA București și va reuni peste 400 de studenți din cele mai prestigioase universități tehnice și scoli de inginerie europene.

  logoGA

  Evenimentul va debuta vineri, 25 aprilie, cu o Deschidere Oficială ce va avea loc la Willbrook Platinum Business and Convention Center din București, dedicată în întregime partenerilor organizației, care va aduce împreună participanți europeni cu experiență internațională (selectați în prealabil pe baza CV-urilor) alaturi de companiile și universitățile participante la jobfair: Airbus Group, BRD, CEU Business School, EIT ICT Labs,  Deutsche Bahn, IE Business School, Total, Vlerick Business School and Whirlpool. În paralel vor avea loc prezentări, workshop-uri, interviuri și târgul internațional de carieră BEST Career Day.

  În urmatoarele șapte zile ale evenimentului, coordonatorii organizației la nivel internațional, liderii echipelor de lucru, precum și ai tuturor grupurilor locale BEST se vor întâlni în Neptun, la Hotelul Doina, pentru prezentări, evaluări, discuții și decizii cu un puternic impact asupra organizației.

  Celebrând aniversarea a 25 de ani de la înfiinţarea BEST, ediţia din acest an a evenimentului General Assembly va încununa efortul constant şi dăruirea membrilor noştri printr-o petrecere aniversară ce va avea loc la Bonton Breeze Neptun. Mai multe informații despre eveniment se pot găsi pe website-ul www.25yearsofBEST.com.

  BEST Bucureşti numără în prezent peste 70 de membri şi organizează anual evenimente naţionale şi internaţionale ce urmăresc formarea studenţilor într-un cadru european, oferind o alternativă cursurilor universitare. Până acum, pe parcursul celor 19 ani de activitate, BEST Bucureşti a reuşit să vină în sprijinul studenţilor printr-un număr impresionant de activităţi extracurriculare: 9 schimburi culturale, 26 cursuri academice, 15 competiţii inginereşti şi 19 evenimente de carieră pentru studenţi.