Gastronomie și muzică la Bucharest Gourmet Festival

0
176

Gastronomia și arta gustului vor avea parte de propria lor sărbătoare în cadrul Bucharest Gourmet Festival. Evenimentul se va desfășura între 3 și 5 iunie, la zona Drive In din cadrul Băneasa Shopping City.

Festivalul reunește 60 de standuri ale unor comercianți din București, dar și din alte localități. Vor fi prezente o varietate de nume, de la restaurante de lux la bistrouri și de la cafenele și food trucks până la brutării și patiserii.

burgers

Bucharest Gourmet Festival va fi împărțit în cinci zone principale: Street Food, unde vor fi prezente, printre altele, Burger Van și Domino’s Pizza; Fine Dining & Urban Contemporary, unde vor fi prezente localuri din Centrul Vechi precum Biutiful, Mulanruj și Bordello.

La International Cuisine se va remarca Hard Rock Cafe, iar ultimele două zone vor fi intitulate Romanian Cuisine și BBQ & Grill. La ultimul stand își vor face apariția localuri precum Red Angus, Oro Toro sau marca de mezeluri Matache Măcelarul.

13244164_264477423904386_994793015637015154_o

Standurile secundare precum Ice Cream and Sweets Corner, Lounge Area și Deli Market/Non Food le vor oferi participanților posibilitatea de a se delecta cu dulciuri precum înghețata asigurată de Betty Ice, cafea, vin provenit de la cramele Halewood, Oprișor și Recaș și produse non-alimentare.

De asemenea, amatorii vor putea participa la activități precum cooking show-uri, workshop-uri culinare sau degustări de vin.

13263692_263185750700220_8409467941497435567_n

Cei care nu sunt foarte încântați de mâncare nu vor fi nici ei dezamăgiți. Muzica live va fi prezentă în toate cele trei zile ale evenimentului prin intermediul a opt proiecte locale. Atmosfera va fi întreținută vineri de către JAZU, We Singing Colors și Toulouse Lautrec, în timp ce Hellen, Yelllow și Subcarpați vor performa sâmbătă.

Ziua de duminică va fi încheiată de Breeze și URMA.

Programul pentru vineri este cuprins între 13-23, în timp ce zilele de sâmbătă și duminică își vor deschide porțile la ora 11 și se vor închide la ora 23, respectiv 21.

Biletele costă 15 lei/zi sau 30 de lei pentru toate cele 3 zile. Acestea sunt disponibile pe site-ul gourmetfestival.ro, dar pot fi găsite și în rețeaua myticket.ro, în magazinele Diverta sau la intrare, în cazul în care nu vor fi epuizate până la sfârșitul săptămânii.

Bucharest Gourmet Festival este prezentat de Digi 24, Digi FM și Digi Life și sprijinit de Băneasa Shopping City și Electrolux.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina de Facebook a Bucharest Gourmet Festival.

sursa foto: Gourmet Festival, burgervan.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.