vineri, ianuarie 28, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipGangsteri de legendă - filmul care te captivează

Gangsteri de legendă – filmul care te captivează

Vreau  o să vă povestesc despre una dintre operele regizorului Brian Helgeland, anume filmul „Gangsteri de legendă”, apărut din luna octombrie în România, pe care recent l-am vizionat ultraHD, 4K, fară întreruperi neașteptate sau reclame plictisitoare pe platforma Netflix.

Această capodoperă cinematografică (da, eu o cataloghez ca fiind o capodoperă, întrucât este unul dintre cele mai bune filme pe care le-am văzut în ultimele 6 luni), descrie povestea unor cunoscuți mafioți britanici, doi frați gemeni (Reggie și Ronnie Kray), în perioada lor de glorie, în cea de-a doua jumătate a secolului al XX-lea.

Ronnie Kray este eliberat din închisoare și, împreună cu fratele său încep să se afirme și să-și facă cunoscută prezența în Londra. Cei doi pornesc o colaborare cu mafia americană și caută să își elimine adversarul, Charlie Richardson. Puterea și supremația acestora este din ce în ce mai mare, ca și cum nimic nu i-ar putea opri.

Reggie se îndrăgostește și se căsătorește cu Frances Shea, sora unui subaltern de-al său. Acesta cumpără mai multe cluburi de noapte, iar Ronnie devine din ce în ce mai violent și mai agresiv, atrăgând atenția polițiștilor a căror anchetă ajunge cât mai aproape de adevăr.

Recomand cu încredere vizionarea acestui film, fiind unul excepțional, ce conturează faptul că nimic nu este pentru totdeauna și că viața, ca atare este un proces reversibil („ce dai, aia primești”).

Netflix îți devine un prieten de nădejde atunci când pur și simplu vrei să te deconectezi de orice înseamnă tumultul cotidian. Astfel, indiferent de starea pe care o ai sau de preferințele în materie de filme și seriale, orice își găsește răspuns pe Netflix.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular