marți, noiembrie 28, 2023
Recrutare IQool
AcasăFun & culturăFilm și teatruGame of Thrones: personajele nu sunt ca la carte! Ce au schimbat...

Game of Thrones: personajele nu sunt ca la carte! Ce au schimbat regizorii?

Game of Thrones: personajele nu sunt ca la carte! Ce au schimbat regizorii? Cum arată, de fapt, personajele serialului fenomen, în viziunea autorului?

Game of Thrones sau Urzeala Tronurilor a apărut în 2011 și a captivat încă de la primele episoade sute de mii de tineri. Până în acest moment, pe ecran au fost lansate 6 sezoane ale serialului, urmând ca pe viitor să mai apară încă două. Fanii au primit vara trecută o veste neplăcută: sezonul 7 al Game of Thrones nu va mai apărea în aprilie 2017. Acesta este așteptat pe ecrane abia în vara lui 2017.

Probabil că numărul celor care au citit seria de romane Game of Thrones a lui George R. R. Martin este mai mic decât cel al celor care au vizionat serialul TV. Pentru cititorii seriei, vizionarea serialului a venit cu niște surprize: Daenerys nu are ochii mov, iar Bran Stark nu are ochii albaștri, așa cum i-a descris autorul, ci căprui.

Personajele din Game of Thrones cu modificări de aspect sunt:

  1. După cum am spus, Bran Stark ar fi trebuit să aibă ochii albaștri, moșteniți de la mama sa, Catelyn Stark și părul șaten spre roșcat. În serial, însă, acesta are ochii căprui și părul șaten închis, personajul fiind interpretat de Isaac Hempstead Wright.

Game of Thrones

                      În film                                                           În carte

2. Mama Dragonilor, Daenerys Targaryen, personaj interpretat de Emily Clark, este, în film, o tânără cu părul blond și ochii verzi. În carte, însă, ea se remarcă prin ochii de culoare violet și prin părul argintiu.

Game of Thrones

                                 În film                                                           În carte

3. Devenit aliat al lui Daenerys, Daario Naharis, comandantul Secunzilor, nu seamănă deloc cu descrierea sa din carte: îi lipsesc părul și barba albastre, barba fiind împletită în formă de trident. Mustața sa este aurie, conform descrierii autorului. Personajul este jucat de Michiel Huisman.

Game of Thrones

                              În film                                                           În carte

4. Cel mai detestat personaj probabil, Ramsay Bolton, interpretat de Iwan Rheon, ar fi trebuit să aibă părul lung și uscat, gura mică, nasul mare și să aibă fața roz cu postule. Această descriere nu prea se potrivește, se pare, și personajului din film.

Game of Thrones

                                     În film                                                           În carte

5. Tyrion Lannister ar fi trebuit să nu fie doar scund, ci să aibă și ochii de culori diferite: unul negru și unul verde. De asemenea, cartea îl prezintă cu mai multe ,,daune” după bătălia din Golful Apelor Negre. În urma acesteia, Tyrion și-a pierdut o treime din nas și o parte din buză. Regizorii au decis însă să fie mai blânzi cu personajul, în pielea căruia intră Peter Dinklage.

Game of Thrones

Cu toate că unele aspecte fizice ale personajelor nu sunt respectate, personalitatea este cea reprezentativă pentru fiecare.

Acum, nu putem decât să așteptăm cu răbdare cele două sezoane care vor urma 🙂

Sursă info: connectr.tasta.ro

Surse poze: connectr.tasta.ro,

Irina Ciobotaru
Irina Ciobotaru
Sunt o persoană deschisă spre lucruri și experiențe noi. Îmi plac libertatea, independența și spontaneitatea. Mă ghidez după ideea ,,niciodată să nu spui niciodată”. Îmi place să mă exprim în scris și îmi plac provocările. De aceea m-am alăturat echipei IQool, pentru a-mi putea dezvolta abilitățile de redactor și pentru că fiecare nou articol este o provocare pentru mine.
RELATED ARTICLES

Most Popular