luni, mai 16, 2022
Recrutare IQool
AcasăGala Premiilor Oscar 2017 a fost marcată de o gafă imensă
Array

Gala Premiilor Oscar 2017 a fost marcată de o gafă imensă

Gala Premiilor Oscar 2017 a fost marcată de o gafă imensă

Noaptea dintre 26 și 27 februarie 2017 va rămâne cu siguranţă în mintea cinefililor drept una foarte amuzantă. Cu toate acestea, ea poate să le fi lăsat și un gust amar. De ce? Pentru că Gala Premiilor Oscar 2017 s-a încheiat cu o gafă de proporţii uriaşe.

După ce a fost anunţat faptul că musicalul La La Land a luat premiul Oscar pentru „Cel mai bun film”, organizatorii şi-au dat seama că au făcut o greșeală. Nu La La Land era câştigătorul. Premiul Oscar pentru cel mai bun film revenea, de fapt, peliculei Moonlight

La La Land

Nominalizat la nu mai puţin de 14 categorii, musicalul La La Land a câştigat șase premii. Acestea au fost Oscarul pentru cele mai bune decoruri, cea mai bună imagine, cea mai bună coloană sonoră, dar și distincțiile pentru cea mai bună melodie originală, cel mai bun regizor și cea mai bună actriță în rol principal.

Sigur şi-ar fi dorit să primească şi Oscarul pentru „Cel mai bun film”, însă nu a fost să fie.

Gala Premiilor Oscar 2017
La La Land, cel mai nefericit câştigător al Oscarului

Moonlight

Moonlight este o dramă americană din 2016 scrisă și regizată de Barry Jenkins. Aceasta a fost adaptată după piesa In Moonlight Black Boys Look Blue, scrisă de Tarell Alvin McCrane. Pelicula îi are în rolurile principale pe Trevante Rhodes, André Holland, Janelle Monáe, Ashton Sanders, Jharrel Jerome, Naomie Harris și Mahershala Ali.

Filmul urmăreşte transformarea lui Chiron dintr-un puşti abuzat de mama sa, dependentă de droguri, într-un mare traficant de stupefiante.

Gala Premiilor Oscar 2017
Moonlight, câştigătorul premiului Oscar pentru cel mai bun film

Nominalizat la zece premii Oscar, Moonlight a câştigat trei premii. Cel mai râvnit dintre ele a fost cel pe seama căruia s-a produs gafa.

Mai jos găsiţi întreaga scenă de aseară.

Ce s-a întâmplat, de fapt?

Probabil cei care urmau să înmâneze premiul pentru cel mai bun film nu a auzit de vechiul dicton românesc „Graba strică treaba”.

Explicația adevărată provine, totuși, de la unul dintre prezentatorii premiului. Actorul Warren Beatty a afirmat că, atunci când a urcat pe scenă să anunțe câştigătorul, a primit plicul greşit. Acela era, de fapt, cel în care Emma Stone era declarată câştigătoarea premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Și astfel s-a ajuns la gafa de proporţii despre care v-am vorbit mai sus. O gafă care a fost imediat ironizată în întreaga lume.

Surse foto: a1.ro, fanartv.ro, impawards.com

Surse info: digi24.ro, laytech.ro

Anca Argatu
Sunt o persoană ambițioasă, calculată, deschisă spre nou și dornică de a scrie și a citi materiale pe teme de interes pentru tineri. Îmi exprim ideile mult mai bine în scris decât oral, tocmai de aceea fac parte din cea mai cool redacție. Îmi place să mă plimb prin parc, să citesc, să inot și să stau la soare cu un frappe alături. Iubesc Grecia pentru plajele superbe și pentru că am sânge de grec în vene şi Bulgaria pentru pârtiile ireal de bune pentru sporturile de iarnă. Restul amănuntelor despre mine le veți afla din articolele scrise cu drag și spor.
RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

spot_img

Most Popular