Nici nu a început bine sesiunea și deja somnul face ravagii printre studenți, unii dintre ei cedând lui Moș Ene chiar când vine vorba de învățat sute de foi de cursuri, notițe de la seminarii sau alte schițe din ore prea plictisitoare pentru a-ți nota ceva. De aceea, perna struț, în denumirea ei originală The Ostrich Pillow, te ajută să ai parte de un somn liniștit chiar dacă muzica altora (sîc!) îți răsună în timpane. Bine, bine, dar ce are ea așa de special?

Avantajele sunt multiple și menționez câteva din ele: îți ține de cald de la gât în sus, e ușor transportabilă și nu cântărește mult, e făcută din materiale hipoalergenice, îți protejează mâinile și oferă un somn ca de bebeluș.

Ți-o poți comanda de aici.

Deci după ce îți faci somnul de frumusețe, cel mai bine te-ai apuca de învățat! Da, sigur, pe cine minți acum? Cu atâtea rețele de socializare la care (evident!) că ai cel puțin un cont activ, sunt slabe șanse să începi așa ușor să reții teoria predată la cursuri. Mesaje subliminale scrise pe propria retină ar fi o idee prea a la Discovery. Cercetătorii din Belgia au realizat un tip de lentilă de contact pe care se poate aplica orice de la formule matematice până la imagini cu simboluri. Când este purtată, imaginea reflectată este văzută de cei apropiați, însă persoana care o poartă nu o poate vedea. Cercetătorii lucrează pentru a dezvolta un model ce ar proiecta obiecte, mesaje etc. clar ca pe suprafața unui LCD.

 

Data viitoare, vă prezint în amănunțime cum să scăpați de examene! Aș vrea eu, dar mă bazez pe voi și pe puterea voastră de concentrare! Baftă!

Sursa foto: aici.

 

Florina Voiteanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here