Fundația Calea Victoriei vă invită să participați la ”Importanța tipului psihologic în cunoașterea de sine, cât și a celorlalți”

  0
  424

  Fundația Calea Victoriei organizează marți, 24 februarie, începând cu ora 19:00, un curs despre Importanța tipului psihologic în cunoașterea de sine, cât și a celorlalți, susținut de Claudia Desjardins, psihoterapeut și analist Jungian.

   Atelierul nostru, primul și, în acest moment, singurul de acest fel din România, deschide calea către înțelegerea propriei persoane, a relațiilor de cuplu, de familie, de prietenie, cât și a celor profesionale, prin intermediul tipologiei psihologice Jungiene, cât și a celebrului chestionar de personalitate, MBTI.

  Această tipologie are o varietate largă de aplicații în sfera profesională, cum ar fi dezvoltarea abilităților de Leader, gestionarea conflictelor în echipe, eficientizarea colaborării între membrii echipei, managementul stresului și optimizarea abilităților de comunicare. Are o largă aplicabilitate în relațiile de cuplu și le poate optimiza prin înțelegerea diferențelor de personalitate.

   De ce să vii?

   Te ajută la o mai bună gestionare a relațiilor și a interacțiunilor cu diverse persoane, atât în mediul profesional, cât și în cel personal.

  Atelierul te poate acompania spre o mai bună cunoaștere de sine și îți poate arăta cum să îți explorezi potențialul și să te dezvolți în direcția potrivită ție.

  Atelierul îți poate aduce răspunsuri precise la întrebări concrete: De ce mă cert cu partenerul de cuplu? De ce anumite personae îmi provoacă emoții puternice ca antipatie sau simpatie? De ce îmi displace mama partenerului de viață (De ce nu o suport pe soacră-mea)? De ce nu reușesc să îi conving pe anumiți subalterni? De ce șeful/șefa mea mă persecută sau nu mă place? De ce îmi este greu să fac anumite lucruri (ex. să socializez, să lucrez cu publicul, să gândesc logic tot timpul, să fiu atent, să mă concentrez, să am atenție distributivă)?

   Atelier 1: Extroversia & Introversia: Definiții, aplicabilitate în viața de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea în practică a acestor atitudini psihologice.

  Atelier 2: Gândirea & Afectivitatea: Definiții, aplicabilitate în viața de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea în practică a acestor funcții psihologice.

  Atelier 3: Intuiția & Senzația: Definiții, aplicabilitate în viața de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea în practică a acestor funcții psihologice.

  Atelier 4: Percepția & Atitudinea Judicativă: Definiții, aplicabilitate în viața de zi cu zi, jocuri de rol prin punerea în practică a acestor preferințe psihologice.

  Atelierele 5-6: Definire tipuri, exemple și discutii concrete referitoare la combinația diferitelor tipuri psihologice: ISTP, ISFP, INFP, INTP, ESTP, ESFP, ENFP, ENTP.

   Lector: Claudia Desjardins

  Data începere: 24 Februarie 2015; Ora curs: 19:00

  Număr ateliere: 6; Frecvență: săptămânal, marți.

  Vârsta minimă:18 ani

  Cost: 330 ron (total curs); Cost redus (card fidelitate, studenți, pensionari): 300 ron (total curs)

  Locul desfășurării: Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (în apropierea Rondului Pache Protopopescu și Bisericii Sfânta Vineri – B-dul Corneliu Coposu)

  Înscrieri la: CONTACT@VICTORIEI.RO

  Detalii la www.victoriei.ro

   

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.