Fuerza Bruta – cel mai nebun show de pe Broadway – vine în România în luna Decembrie Randi, Delia Şi Dani Otil Se Întrec În Curaj În Cadrul Spectacolelor

0
119

Fuerza Bruta – cel mai nebun show de pe Broadway – vine în România în luna decembrie. Se anunţă un spectacol de neuitat, cu acrobaţii incredibile, femei-delfin, muzică psihedelică, jocuri de lumini, mult dans, dar şi cu invitaţi speciali! Randi, Delia şi Dani Oţil vor dansa, înota sau zbura alături de artiștii de pe Broadway. Romexpo este pregătit să vibreze sub ritmurile alerte şi energice ale DJ-ilor Fuerza Bruta!

01

Randi va deschide seria de spectacole Fuerza Bruta pe 9 Decembrie, la ora 21:00, urmat de Delia pe 10 Decembrie şi Dani Oţil pe 12 Decembrie. Ce roluri vor avea? Fanii vor decide pentru ei. Voturile se fac pe site-ul www.fuerzabruta.ro

Doar 500 de spectatori participă la fiecare show. 3 spectacole sunt deja sold-out, au mai ramas doar 5 on-sale. Locurile sunt limitate, aşa că cei care vor să trăiască experienţa unică Fuerza Bruta trebuie să se grăbească. Biletele sunt disponibile pe www.eventim.ro, www.bilete.ro, www.iabilet.ro, www.bilet.ro, www.myticket.ro, www.ticketnet.ro.

Despre Fuerza Bruta

Fuerza Bruta vine în România în luna decembrie pentru opt spectacole incredibile. Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show și vor avea parte de o trăire unică, vor intra în atmosfera vibrantă și vor avea o experiență care trebuie simțită o dată în viață. Fuerza Bruta este senzația de pe Broadway care a cucerit întreg mapamondul și care acum este aproape de publicul român!

08

Fuerza Bruta reprezintă un eveniment care copleșește toate simțurile celor prezenți în sală, în care realitatea este cu mult depășită, permițând tuturor simțurilor să se îmbine armonios și să stimuleze creativitatea spectatorilor. Show-ul uman, împreună cu muzica psihedelică și demențialele efecte vizuale înconjoară la 360 de grade spectatorii și fac din acest show o trăire profundă, care impresionează și depășește așteptările.

09

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.