”Friends” îşi sărbătoreşte cea de-a 25-a aniversare printr-o expoziţie inedită

0
302
aniversare friends

The One With Friends’ 25th Anniversary Exhibition

La aproape 25 de ani de la premierea serialului Friends, cei de la Warner Bros şi NCB au decis să celebreze această aniversare prin organizarea unei expoziţii. Se doreşte oferirea unei experienţe pop-up adevărată. Evenimentul va avea loc în oraşul SoHo, Manhattan. Acesta se va desfăşura timp de o lună, de la 7 septembrie, până în data de 6 octombrie 2019.

O aniversare Friends cu decoruri specifice serialului

Prin acest eveniment se doreşte readucerea la viaţă a show-ului Tv care a trăit până în acest moment în sufletele fanilor săi, de toate vârstele. Cu toate că serialul aparţine anilor 90, tinerii de astăzi sunt şi ei fascinaţi de el.

Iubitul Central Perk căruia cei şase protagonişti îi dedicau mare parte din timp şi fântâna de neuitat de la începutul fiecărui episod, în intro, vor fi recreate pentru a le oferi fanilor o adevărată aniversare Friends. Pe lângă cele deja menţionate, vor fi readuse şi alte scene în cadrul acestei expoziţii. Experienţa de care fanii serialului Friends vor avea parte va fi una inedită. Ei vor avea ocazia de a se aşeza pe fotoliile faimoase cu recliner  ale lui Joey şi Chandler după ce au jucat un meci de fotbal de masă. Aceştia pot să arunce o privire prin celebra uşă violetă a apartamentului Monicăi şi a lui Rachel.

Totodată, vizitatorii pot într-un final să descopere metodele incredibile de curăţare ale Monicăi. Pot să-şi pună şi un curcan pe cap dacă doresc să recreeze ei însuşi episodul de Ziua Recunoştinţei.

Marea expoziţie care va reasambla scenele cele mai populare ale serialului Friends se va desfăşura în intervalul orar 10:00-22:00. Biletele vor putea fi achiziţionate la preţul de 29.50 de dolari. Suveniruri personalizate se vor găsi la un magazin din imediata apropiere a expoziţiei. Aceasta poate reprezenta în acelaşi timp şi o reuniune a celor şase personaje iubite ale serialului.

“În timp ce sărbătorim aniversarea de argint a show-ului, suntem încântaţi să le aducem la viaţă experienţa Friends fanilor noştri. Experienţă creată într-un mod ce aduce omagiu distribuţiei de personaje remarcabilă, decorurilor iconice şi momentelor care merită citate instantaneu.” – a declarat unul dintre organizatori.

Surse: agerpres.ro, fanfest.com, time.com