French Swing, Jazz & tango, vineri, 22 ianuarie ora 20:00 la ceainăria La un Ceai

0
125

Seară romantică pe muzica anilor 30′ din Micul ParisBucureștiul interbelic: tango și cântece franțuzești cu acorduri de swing-jazz alături de:

Diana Tudor (voce)
Alexandru Burcă (pian)

Rezervări la 0734 195 395
Suport artist: 25 lei

(Repertoriul include piese celebre precum Sous le ciel de Paris, Champs-Elysees, Et si tu n’existais pas, Vrei sa ne intalnim sambata seara, Zaraza, etc)

Diana Tudor este solista unei formații vocal-instrumentale de chansonete franțuzești, swing-jazz și tangouri românești din Bucureștiul Interbelic (‘Micul Paris’), al cărei repertoriu constituie un proiect cultural singular în România: ‘DE LA PARIS LA MICUL PARIS’.

Acest proiect, care este un spectacol de referință în peisajul muzical românesc și nu numai, prin valorificarea patrimoniului cultural românesc ca parte a patrimoniului cultural european, va include concerte și spectacole în cadrul Ambasadei Franței, la Institutul Cultural Francez din București, la Institutul Cultural Român, la Palatul Șuțu, la teatre, festivaluri de muzică, posturi de radio și de televiziune, precum și în cadrul altor evenimente culturale.

Alexandru Burcă este pianist la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’ din București. Este laureat (cu premiul I) al Concursului Internațional de pian ‘Ludwig van Beethoven’ din Italia, precum și a altor concursuri naționale și internaționale: Concursul de Interpretare Pianistică ‘Pro Piano’, Concursul Internațional de Interpretare Instrumentală ‘George Georgescu’, Concursul Național de Interpretare Instrumentală ‘W. A. Mozart’, Concursul Național de Pian ‘Carl Czerny’, etc.

Alexandru Burcă a susținut concerte și recitaluri la Teatrul de Operetă și Musical ‘Ion Dacian’, Opera Națională din Iași, Sala Studio a Ateneului Român, Televiziunea Română (TVR2), Teatrul de Revistă ‘Constantin Tănase’, Festivalul ‘George Enescu’, Studioul ‘Mihail Jora’ al Societății Române de Radiodifuziune, Palatul Parlamentului, Palatul Șuțu, Sala ‘Auditorium’ a Muzeului Național de Artă, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.