Legendarul solist al trupei Queen, Freddie Mercury, revine în inimile noastre!

0
172
Freddie Mercury afiș

 „Bohemian Rhapsody”, un film legendar și un tribut adus celebrei trupe Queen, dar și artistului Freddie Mercury! De când am descoperit trailer-ul, am știut că este un „must seen”.

Un astfel de scenariu am tot așteptat, un film care mi-a trezit fel și fel de stări: am râs, am plâns și am fredonat împreună cu Rami Malek piesele trupei Queen. În Bohemian Rhapsody întâlnim multe piese pe care orice fan al lui Freddie cu siguranță le știe și le-a fredonat la party-uri, ca de exemplu: „We will rock you”, „Don’t stop me now”, „Another One Bites The Dust”, „Love Of My Life” și nu în ultimul rând, „I Want To Break Free”.

Freddie Mercury afis

Toată lumea a auzit de trupa Queen, sunt sigură de asta! Rami Malek, actorul care îl interpretează pe Freddie Mercury, a muncit foarte mult pentru acest rol, declarând chiar el însuși că a avut nevoie de o pregătire complexă: a luat lecții de pian, de canto și de mișcare scenică.

Prin intermediul acestui film, am descoperit că numele real al lui Freddie Mercury este Farrokh Bulsara. La început, Freddie era doar un manipulator de bagaje în aeroportul Heathrow. El urmărea o trupa locală numită Smile. Într-o noapte, solista trupei a renunțat, iar Freddie le-a spus celorlalți membrii ca el vrea să fie noul lor solist.După un timp, formația și-a schimbat numele în Queen, iar Farrokh Bulsara devine Freddie Mercury.

Toată lumea a observat stilul lui Freddie de a cânta la microfon. La începutul filmului, el împreuna cu trupa susțin un concert într-un bar, iar Freddie, fiind la începutul carierei sale,  a rupt stativul.

Și uite așa a apărut semnătura lui Freddie Mercury, stilul său unic de a susține un concert. Cu siguranță, toată lumea are în cap imagine artistului legendar din concerte cu microfonul fără stativ.

Iubesc acest film și recomand tuturor celor care nu l-au vizionat încă să meargă la cinema! Filmul merită un Oscar, obviously. Eu l-am văzut la Cinema City, varianta IMax și nu regret!

Rami Malek a fost uimitor. Interpretarea acestuia mi-a depășit toate așteptările. Bănuiam că filmul o să fie foarte bun, însă datorită lui Rami și celorlalți actori, a fost excelent. Cu toții știm că un asemenea artist legendar ca și Freddie Mercury este greu de găsit, însă Rami Malek nu a fost mai prejos. Putem spune că acesta este sosia lui Freddie!

Finalul filmului a fost speechless. Am fredonat cu lacrimi în ochi piesele de la Queen și eram like „no way, this is amazing! Am fost hipnotizată de performanța actorilor și de talentul producătorilor de a imita absolut fiecare detaliu din cadrul concertului caritabil „Live Aid”, concert susținut de Queen în 1985.
Bohemian Rhapsody- piesa din secolul 20 convertită într-un film de excepție