Un aspect foarte discutat în ultimul timp, este acela legat de frecvența sunetului. Se spune că aceasta a fost schimbată de către Sistemul Nazist încă din anul 1940, de la 432 Hz (frecvența apei, a sistemului solar, frecvența naturală), la 440 Hz (frecvența ce modifică gândirea subconștientului, sporește materialismul și deconectează oamenii de natură). Această schimbare a fost făcută inițial pentru a mări impactul discursurilor lui Hitler, însă de-a lungul timpului frecvența de 440 Hz a fost folosită la nivel mondial,  de când Organizația Standardelor Internaționale (ISO – International Standards Organization) a luat această decizie în 1953.

Se zvonește că această schimbare are și ea legătură cu masonii ce conduc lumea, cei care au găsit cea mai directă soluție pentru a ne influența în număr cât mai mare și cât mai simplu: muzica!  Adevărul este că noi, cu toții, ascultăm muzică, această idee fiind mai mult decât genială.

Este adevărat că este foarte greu de sesizat o schimbare în plan muzical, însă aceasta există, tonalitățile pieselor fiind acordate în 440 Hz. Această frecvență defectuoasă face ca mesajele pieselor să fie mult mai ușor stocate în subconștient, de aici rezultând manipularea.

Ei bine, dacă ne raportăm și la trecut,  ar trebui să luăm în considerare faptul că Nicola Tesla, un mare inventator, fizician și inginer mecanic a spus:  “Dacă vrei să afli secretele Universului, atunci gândește-te la energie, frecvență și vibrații”.

În plus, apa ne-a oferit dovada că frecvența contează. Un studiu a surprins molecula de apă cristalizată, după ce a fost supusă frecvenței de 432 hz, respectiv 440 hz. Rezultatele se văd cu ochiul liber.

Conspiratia-Melodiilor-440-Hz-versus-432-HzFără doar și poate, dacă am pune cap la cap toate informațiile, cu siguranță, aspectul frecvenței ar da de bănuit. Totuși, nimeni nu a putut demonstra concret, că această schimbare a frecvenței ne afectează la nivelul ADN-ului, fiind foarte nocivă pentru omenire. Cu toate acestea, speculațiile nu încetează să apară, și se speră că în viitor vom dispune de dovada vie a tuturor efectelor negative ale frecvenței de 440 Hz.

Până atunci, vă las să vă curățați mintea cu muzică în 432 Hz. Audiție plăcută!

Sursă foto: adevarul2012.blogspot.com, johnchow.com

Comentarii

comentarii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here