Movie Club în București

  0
  469

  Aflat ascuns prin zona Pieței Romane, Frame Club este un loc discret, cu o atmosferă liniștitoare, pentru pasionații de film. De cum intri, observi un poster foarte mare cu Al Pacino, deci chiar se regăsește un decor ce induce și menține ideea de film.

  Frame Club se mândrește cu denumirea de „Movie Club în București“, ceea ce mie-mi pare foarte atrăgător și interesant pentru un local. Spațiul este micuț și intim și găzduiește oameni de toate vârstele. De asemenea, aici se pot viziona filme, se poate face karaoke  și mai ales se poate petrece, având și weekend special DJ parties. Este un club care oferă toate aceste oportunități pentru toată lumea.

  Muzica e foarte calmantă și liniștitoare, serile de karaoke sunt distractive. Mie-mi pare că Frame Club este locul potrivit în care să te relaxezi, să ieși la o discuție care tinde să devină interesantă fie și numai prin prisma atmosferei, a luminii semi-obscure și a muzicii.

  Prețurile sunt mai mult decât acceptabile și rezonabile, cocktailurile sunt foarte bune iar unele sunt foarte atrăgătoare mai ales pentru că au nume de filme. Cine n-ar bea un cocktail numit The Godfather? Măcar de curiozitate ca să vezi dacă e la fel de bun ca și filmul.

  Este un loc potrivit pentru petreceri private, chelnerii sunt amabili și binevitori. Din păcate, mai ales în weekend e greu să găsești o masă liberă. Dar poți face rezervare. Deci îți poți asigura o seară frumoasă și mai ales calmantă.

  Mie-mi place locul acesta tare mult. Are multe postere și fotografii pe pereți, am văzut ceva camere foto vechi și multe secvențe din filme. Nu-mi place că inițial m-am chinuit să-l găsesc, era ascuns printre blocuri. Asta poate fi și drăgălaș pentru că e cu atât mai discret și mai intim, nu intră oricine care vrea să bea o bere acolo.

   

  Redactor: Alexandra-Georgiana Andrei

  Foto: metropotam.ro

  LĂSAȚI UN MESAJ

  Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
  Introduceți aici numele dvs.