Notaţi data de 13 Aprilie în calendar! La orele 13 sunteţi aşteptaţi la un workshop de fotografie de peisaj care va fi susţinut în cadrul evenimentului Fotograful Politehnist, organizat de Liga Studenților din Politehnică cu sprijinul Photosetup. Seminarul are ca temă fotografia de peisaj şi tot în aceeaşi zi puteţi asistă gratuit si la alte două seminarii de portret şi foto de concert. Participarea la seminarii este gratuită dar este necesară înscrierea în prealabil pe pagina concurs.lsacbucuresti.ro. Evenimentul este dedicat studenţilor, indiferent de facultate sau specializare.

Liga Studenţilor din Facultatea de Automatică şi Calculatoare invită toţi studenţii la o suită de evenimente, intitulată „Fotograful Politehnist”, ce îşi propune să promoveze fotografia ca artă, în special în domeniile tehnice. Evenimentul oferă studenţilor sansa cunoaşterii unui alt domeniu, diferit de activităţile lor zilnice, în care pot găsi un refugiu sau o escapadă din rutina zilnică sau de ce nu un mijloc relaxant prin care pot realiza artă. Se doreşte stimularea creativităţii studenţilor, dar şi scoaterea din anonimat a noilor valori, încă nedescoperite, în domeniul fotografiei.

Evenimentele se vor desfăşura în perioada 2 aprilie 2013 – 24 mai, după cum urmează:

2 aprilie – 11 aprilie – Înscrierea participanților la seminar;

13 aprilie – Seminar Foto (organizat cu sprijinul Photosetup);

15 aprilie – 25 aprilie – Înscrierea în concurs a participanţilor;

26 aprilie – 9 mai – Votul publicului şi jurizarea lucrărilor;

10 mai – Premierea şi prezentarea publicului larg a lucrărilor caştigătoare;

10 mai – 24 mai – Expunerea lucrărilor caştigătoare.

Seminarul foto:

Seminarul foto are menirea de a-i introduce pe studenţi în arta şi tehnica fotografică şi de a le oferi câteva sfaturi de la lectori competenţi , fotografi profesionişti, astfel încât şansele de a înscrie o fotografie câştigatoare în concursul foto “Fotograf Politehnist” să fie crescute. Astfel, seminarul va cuprinde trei teme: portret, peisaj şi fotografie de spectacol/concert.

Seminarul se va desfăşura în data de 13 aprilie începând cu ora 10:00 în Amfiteatrul Ec 105.
Programul seminarului foto:
• 10:00- 10:30 prezentare Photosetup (Valeria Galea, Director Marketing- Photosetup)
• 10:30-12:30 fotografia de portret (lector Adrian Nasturica )
• 13:00-15:00 fotografia de peisaj (lector Calin Stan)
• 15:00- 17:00 fotografia de concert (lector Miluta Flueras)

Înscrierea la seminar:

Înscrierea la seminar se face în perioada 2 aprilie 2013 – 11 aprilie 2013 pe site-ul concursului, concurs.Lsacbucuresti.ro, la sectiunea “Înscrieri”. Sunt acceptaţi toţi studenţii pasionaţi de fotografie, indiferent de anul de studiu sau facultatea pe care o urmează. Participarea la concursul foto “Fotograf Politehnist” nu este condiţionată de participarea la acest seminar. Accesul la seminar este gratuit, dupa confirmarea înscrierii.

Foto: www.moneycenter.ro

Cristiana Salahoru

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here