luni, octombrie 18, 2021
Recrutare IQool
AcasăFotografia, mai mult decât o pasiune
Array

Fotografia, mai mult decât o pasiune

Fiecăruia dintre noi îi place să își manifeste pasiunile în diferite moduri. Unii pictează, alții cântă, unii scriu, alții dansează…alții „pozează.” În ultimul timp, fotografia a devenit o pasiune pentru tot mai mulți tineri, iar acest hobby a ajuns să fie foarte popular. Să imortalizezi peisaje, personaje, momente… Ce e mai frumos decât să privești fotografii care te fac să retrăiești clipe de odinioară?!

1375958_683264165017841_1383221590_n

În ultimul timp, numeroși tineri pasionați de fotografie își expun cu mândrie operele, pe diferite site-uri de socializare ori pagini personale, prin intermediul cărora își fac publice talentul și priceperea în materie de artă fotografică. Acești tineri maeștri reușesc să redea emoție prin munca lor, să transmită sentimente puternice, grație dăruirii lor, a personajelor și cadrelor pe care ei le aleg pentru a-și desfășura activitatea. În rândul fotografilor apar multe nume în spatele cărora se ascunde o pasiune impresionantă și o muncă pe măsură, astfel, amintim: Marta Popescu, Alex Chițu, Dan Cristian Gocan, Ciprian Ciulei, Filip Hențiu, Adrian Simion și mulți alții. Aceștia au reușit ca prin efortul lor să creeze un adevărat spectacol, iar unii dintre ei să descopere chiar tinere talente.

Alexandru Chițu
Alexandru Chițu

Proiectele Martei Popescu au devenit destul de cunoscute în ultima vreme, mai ales datorită implicării publicului în ideile sale. Un exemplu semnificativ este „Proiectul Iubesc,” care a mobilizat un număr mare de tineri să participe și să facă din acest manifest un eveniment aproape grandios și unic în România.

Alex Chițu este un fotograf talentat, cu multe shooting-uri la activ și care are, de asemenea, numeroase proiecte în palmares. Reușește de fiecare dată să capteze chipuri deosebite și situații de o frumusețe cum rar întâlnești. Fotografiile sale sunt o plăcere și un deliciu atunci când le privești.

Dan Cristian Gocan
Dan Cristian Gocan

Dan Cristian Gocan, un alt tânăr fotograf cu un talent desăvârșit, a studiat la Academia de Artă din Milano, iar fotografiile pe care acesta le-a realizat de-a lungul carierei sale au reușit să îi reflecte în mod perfect pasiunea și simțul artistic, tipice pentru un adevărat profesionist.

Ciprian Ciulei este un fotograf complet, capabil să capteze frumusețea în toate formele sale, fiind atât fotograf de fashion și beauty, cât și graphic designer și fashion illustrator. Acesta a declarat într-un interviu, că pentru el, „fotografia reprezintă o pasiune în primul rând, apoi un business.”

Ciprian Ciulei
Ciprian Ciulei

Filip Hențiu, un pasionat de artă și de fotografie, reușește să surprindă natura, în fotografiile sale, într-un mod specific, diferit, cu totul și cu totul fascinant. Înclinarea sa înnăscută în domeniul artei face ca opera lui să fie una cu adevarat remarcabilă.

Sufletul de artist tinde să expună cele mai frumoase lucruri și să transmită cele mai distinse sentimente. Ochii unui fotograf au capacitatea de a surprinde lumi fascinante, numai bune de admirat și de apreciat. Munca lor este una cu adevarat specială și deosebită, care te încarcă dintr-o singură privire cu plăcere, încântare și bucurie.

Redactor: Mădălina Marin

Sursa foto : .facebook.com

RELATED ARTICLES

Most Popular