sâmbătă, mai 18, 2024
Recrutare IQool
AcasăComunitateEvenimenteForumul Tinerilor din România vă invită la webinarul YOUth closer to Agenda...

Forumul Tinerilor din România vă invită la webinarul YOUth closer to Agenda 2030 – Tineri pentru orașe și comunități durabile

Forumul Tinerilor din România are deosebita plăcere de a vă invita duminică, 10 ianuarie, ora 18:00 la webinarul YOUth closer to Agenda 2030 – Tineri pentru orașe și comunități durabile!


Alături de noi o să fie 8 tineri implicați în viața comunităților lor, din toate regiunile de dezvoltare ale României, alături de care o să discutăm despre percepția tinerilor asupra Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă, cu precădere asupra obiectivelor ”11 – Orașe și comunități durabile” și ”1 – Fără sărăcie”.


Scopul acestui webinar este acela de a discuta despre Agenda 2030, despre ODD, despre problematica locuirii, dar și asupra importanței accesului pe care tinerii îl au sau nu la terenuri și locuințe sustenabile.
Evenimentul va fi transmis LIVE pe pagina de Facebook a Forumului Tinerilor din România.
#ForumulTinerilor

Webinarul face parte din proiectul YOUth closer to Agenda 2030, derulat de Forumul Tinerilor din România și finanțat de Comisia Europeană prin Programul DEAR (Development Education and Awareness Raising), prin intermediul Fundației ”Alături de Voi” România, referință: Build Solid Ground, contract no. CSO-LA/2017/388 – 027.

RELATED ARTICLES

Most Popular