joi, mai 30, 2024
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipForumul Tinerilor din România susține Federația Share în organizarea Cluj-Napoca 2015 Capitală...

Forumul Tinerilor din România susține Federația Share în organizarea Cluj-Napoca 2015 Capitală Europeană a Tineretului!

Forumul Tinerilor din România, federaţie naţională, neguvernamentală, apolitică, non-profit, în domeniul tineretului, reuneşte 155 de organizaţii membre. Dintre acestea face parte Federația SHARE Cluj-Napoca, cea care prin oamenii săi și eforturi susţinute a reușit să obțină ca titlul de „Capitală Europeană a Tineretului” să fie deținut în anul 2015 de către municipiul Cluj-Napoca.

În această seară, joi, 11 decembrie 2014, de la ora 19:30 la ora 21:00, la Cinema “Florin Piersic” va avea loc Youth Meeting, un eveniment dedicat tuturor celor implicați în proiect până în acest moment dar și celor care doresc să se alăture inițiativei. Cu această ocazie, echipa Cluj 2015 lansează prima variantă a programului pentru anul viitor, noul website, anunţă o serie de noutăţi în premieră şi pregăteşte câteva momente speciale pentru întreaga comunitate.

„Suntem și în această seară alături de colegii și, totodată, prietenii noștri din Cluj, la un moment festiv ce își propune să dezvăluie proiectele ambițioase pe care le pregătim pentru 2015. Vom dovedi încă odată societății românești și mai ales celei europene că tinerii din România reprezintă un capital valoros, din păcate nevalorificat complet, la întregul potențial!”, declară Radu PETRARIU, Președintele Forumului Tinerilor din România.

„Seara va fi una festivă, unde va predomina energia spiritului tânăr. Ne dorim ca fiecare persoană care a contribuit până acum şi se va implica de acum încolo să ştie că titlul îi aparţine. Împreună am făcut totul şi tot împreună vom construi mai departe Capitala Europeană a Tineretului”, declară Vlad POP, Președintele Federației Share Cluj-Napoca, în numele echipei Cluj 2015.

Despre Forumul Tinerilor din România

Forumul Tinerilor din România reprezintă platforma naţională, neguvernamentală, apolitică, non-profit, în domeniul tineretului, ce reuneşte 155 de organizaţii din ţară.

Viziunea Forumului este o lume în care tinerii îşi pot atinge întregul potenţial, iar prin organizaţiile neguvernamentale, încurajăm, susţinem şi reprezentăm tinerii din România.

Domeniile prioritare de acțiune ale Forumului Tinerilor din România:

–          Dialogul Structurat cu TINErii, prin rețeaua națională de Ambasadori;

–          Educație pentru România: schimbarea paradigmei;

–          Dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor;

–          Turismul pentru tinerii europeni;

–        Sportul pentru TINEri – calea către un stil de viață sănătos.

RELATED ARTICLES

Most Popular