marți, mai 17, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipForumul Tinerilor din Romania aduce tineretul in topul agendei publice!

Forumul Tinerilor din Romania aduce tineretul in topul agendei publice!

În perioada 20-23 noiembrie 2014, va avea loc la București Consiliul Național al Tinerilor din România, eveniment organizat de Forumul Tinerilor din România, în parteneriat cu Ministerul Tineretului și Sportului.

Consiliul Național al Tinerilor din România este un proiect de anvergură, unic pentru tinerii din țară. Proiectul beneficiază de numeroși parteneri strategici iar scopul acestuia este de a promova viziunea tinerilor cu privire la diverse domenii de interes și de a prioritiza pe agenda publică ideile și preocupările tinerei generații.

În primele două zile ale evenimentului cei peste 300 de participanți vor fi prezenți la o serie de paneluri de discuție pe cinci teme de actualitate. Profesionalismul facilitatorilor își va da întâlnire cu spiritul creativ și critic al tinerilor pentru a realiza o analiză obiectivă dar, mai ales, pentru a propune soluții realiste și adecvate pentru soluționarea problemelor identificate pe fiecare palier. Subiectele abordate în cadrul panelurilor vor fi:

  • Dialogul Structurat cu tinerii: perspectivă națională și europeană;
  • Educație pentru România;
  • Dezvoltarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor;
  • Turismul pentru tinerii europeni;
  • Sportul pentru tineri – calea către un stil de viață sănătos.

După cele două zile dedicate dezbaterilor, concluziile din cadrul fiecărui panel vor fi prezentate și discutate în cadrul Conferinței Plenare din 23 noiembrie 2014.
„Acest Consiliu va fi un spațiu dedicat dezbaterilor și interacțiunii dintre tinerii între 14 și 35 de ani din toate colțurile țări, ONG-urile de tineret și reprezentanții autorităților centrale. În acest sens, asigurăm participarea la eveniment (inclusiv cazarea și masa) pentru 200 de tineri reprezentanți din afara capitalei, stabiliți în urma unui proces de selecție din rândul celor cu inițiativă și care își vor exprima dorința de a participa la eveniment.” – Radu Petrariu, Președintele Forumului Tinerilor din România.

Forumul Tinerilor din România este o federație neguvernamentală, apolitică, non-profit, ce reprezintă 155 de organizații de tineret din România (6 naționale și 149 locale). Viziunea noastra este o lume în care tinerii își pot atinge întregul potențial iar prin organizațiile neguvernamentale încurajăm, susținem, implicăm și reprezentăm tinerii din România.

Andrei Răduţu
Marketing & PR Manager
Telefon: +4 0728 239 642
E-mail: PR.CNTR@forumul-tinerilor.ro
Eliza Chirilă
Project Manager
Telefon: +4 0768857726
E-mail: eliza.chirila@forumul-tinerilor.ro
Emilia Popa
Scrisul nu e o pasiune, e modul prin care eu vorbesc cu cei din jur și mă fac înțeleasă. Îmi înșir gândurile, temerile, ambițiile și nu mă opresc până nu simt că am spus tot ce am avut de spus. Mă scuzaţi, am uitat să mă prezint. Eu sunt pur şi simplu Emi, o buzoiancă minionă, voluntar de profesie și naivă din cale-afară
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular