Forumul Studenților Români de Pretutindeni

0
61

Forumul Studentilor Români de Pretutindeni este un proiect fără precedent, făcut de studenți pentru studenți. Prin organizarea acestui Forum se dorește reuniunea studenților români din țară și din străinătate, oferindu-le pentru 5 zile un spațiu deschis, unde vor dezbate teme de importanță atât pentru societatea românească, cât și pentru generația noastră.

copul principal al Forumului este schimbarea de politici publice, iar acesta va fi asigurat și susținut prin influența pe care asociațiile organizatoare ale Forumului, reunite în “Studenții Români în Alianță”, o au în cadrul societății civile româneștiPropunerile finale vor alcătui o Rezoluție ce va fi înaintată ministerelor din Guvern și autorităților române.

Fiecare persoană care își manifestă interesul pentru Forum prin preînscriere va trebui, de asemenea, să treacă prin procesele de înscriere și selecție atunci când acestea o să fie disponibile. Datele care sunt introduse la preînscriere o să fie preluate automat și folosite pentru procesul de înscriere, iar acolo unde cineva se înscrie dar nu are preînscrierea făcută, o să fie nevoit să introducă aceste date ca un prim pas. Totuși, odată preînscriși, dacă o să vă înscrieți și o să fiți selectați să participați la Forum, echipa de organizare v-a pregătit câteva surprize pe parcursul evenimentului. Poti aplica aici: https://fsrp.ro/creeaza-cont/

Iți sună interesant? Atunci poți afla mai multe despre noi la: https://www.instagram.com/fsrp.romania/ sau https://web.facebook.com/fsrp.romania

Recent am dat start înscrierilor pentru participanți, așa că poți accesa următorul link https://fsrp.ro/inscriere-participanti/ pentru a deveni vocea colegilor tăi. Ai timp doar până pe 5 August!