sâmbătă, ianuarie 22, 2022
Recrutare IQool
AcasăEducație & carierăJob și internshipForeign Language Career Fair – primul târg virtual pentru limbile străine

Foreign Language Career Fair – primul târg virtual pentru limbile străine

Vorbitorii de limbi străine pot participa până pe data de 10 martie la prima ediţie a târgului virtual de carieră dedicat vorbitorilor de limbi străine – Foreign Language Career Fair.

Toţi cei care sunt în căutarea unui job şi ştiu o limbă străina, se pot înscrie pentru a participa la acest proiect. Evenimentul este dedicat studenţilor, absolvenţilor, dar şi profesioniştilor cu experienţă care deţin competenţe în cel puţin o limbă străină şi care se află în căutarea unui job.

 

Dintre companiile care se vor prezenta la târgul virtual şi îşi vor face cunoscute ofertele către cei înscrişi, se enumeră : DELL, Genpact, HumanGest, Oracle, Schneider Electric, Bosch, HP, Ubisoft.

 

Proiectul se desfăşoară oferind celor înscrişi oportunitatea de a participa la diverse training-uri şi internship-uri, dar pot avea şi ocazia de a obţine o ofertă de angajare. Cei care vor avea prioritate pentru angajare trebuie să cunoască una dintre limbile : engleză, franceză, germană, spaniolă, italiană, portugheză, maghiară, rusă, turcă, greacă, poloneză, olandeză, cehă, sârbă, slovenă, slovacă, macedoneană, ucraineană, croată, albaneză, bulgară, arabă.

 

Pentru mai multe detalii, accesaţi link-ul şi puteţi să vă înscrieţi sau să analizaţi ofertele şi standurile virtuale ale partenerilor.

 Adriana Giurcă

 

RELATED ARTICLES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Most Popular