Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit

Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit noaptea trecută din cauze naturale la 91 de ani

Proprietarul celei mai populare case, după Casa Albă, s-a născut pe 9 aprilie 1926 la Chicago și a înființat Playboy în anul 1953.  În timp a transformat revista într-un imperiu de divertisment de milioane de dolari. La vârfurile anilor 1970 a inclus emisiuni TV, un festival de jazz și un șir de cluburi Playboy. Fondatorul Playboy, Hugh Hefner, a murit noaptea trecută în Casa Playboy înconjurat de familia sa.

Înconjurat mereu de fotomodele superbe, mulți bărbați îi invidiau stilul de viață fantezist și adolescentin.

“Aș dori să fiu amintit ca cineva care a schimbat lumea într-un mod pozitiv, într-un sens social și sexual și aș fi foarte mulțumit de asta”, a declarat Hefner pentru CNN. “Sunt un copil care a avut vise și le-a făcut realitate.”

Deși a ajuns cunoscut drept fondator și proprietar al Casei Playboy, există multe lucruri la fel de fascinante despre el. Iată mai jos o parte din ele:

 1. Când era în liceu, marea lui pasiune erau benzile desenate. În acea perioadă a scris și a desenat propria lui revistă, ”School Daze”.
 2. Prima lui soție a fost iubita din colegiu, Mildred Williams. A aflat că aceasta îl înșela încă de dinainte să se căsătorească. Hugh a declarat ulterior că momentul în care a aflat a fost cel mai dificil din viața lui.
 3. A fondat revista Playboy în anul 1953, folosindu-se de o fotografie nud a frumoasei Marilyn Monroe. Ulterior a investit 600 de dolari. În timp, revista sa a devenit cea mai populară publicație din istorie.
 4. A demisionat de la revista Esquire după ce șefii săi au refuzat să îi mărească salariul cu 5$.
 5. A fost căsătorit de trei ori, însă tot timpul a avut multe alte iubite alături.
 6. Deși are un IQ de 152, nu s-a descurcat niciodată bine ca elev sau student.
 7. Hefner s-a folosit de paginile revistei sale pentru a scrie articole care se opuneau cenzurii și promovau idei libertine pentru aceea perioadă.
 8. A deschis primul Playboy Club în 1960, în Chicago.
 9. În 1985 a suferit un atac vascular cerebral în urma căruia a rămas parțial paralizat și incapabil să vorbească. În cele din urmă, și-a revenit complet.
 10. Hefney a susținut că bea peste 36 de sticle de Pepsi pe zi.
 11. Și-a pierdut virginitatea la 22 de ani. De atunci nu mai știe cu câte femei s-a culcat, însă estimează că în jur de 2,000.
 12. În 1992 și-a cumpărat un loc de veci lângă mormântul lui Marilyn Monroe pentru 75.000$.
 13. Casa Playboy e de vânzare și valorează 200 milioane de dolari. Ea a fost cumpărată în 1971 cu un milion de dolari.Surse: http://stirileprotv.ro http://www.gsp.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here