Fundația Națională a Tinerilor Manageri – FNTM împreună cu partenerul em&s din Germania, invită în perioada 29 noiembrie – 4 decembrie 2015, 14 manageri la misiunea economică „Tehnologii și procese moderne în industria vitivinicol〜.

Misiunea se desfășoară în cadrul Programului „Bayern – Fit for Partnership”, susținut de Ministerul pentru Economie, Infrastructură, Transport și Tehnologie din landul Bavaria, prin Bayern International.

Delegația română va avea în componența sa 14 persoane de conducere din companii din industria vinului, inclusiv importatori și distribuitori de mașini și echipamente specifice domeniului vitivinicol.

Programul va include vizite la companii bavareze, întâlniri cu furnizori de instalații și echipamente pentru vinificație, containere și rezervoare, tehnologii de curățare, de umplere și etanșare, tehnologii de etichetare și ambalare, analiza și controlul reziduurilor, echipamente, mașini și utilaje agricole pentru viticultură, consultanță, certificare, sisteme de management al calității și mediului din industria vitivinicola din Bavaria.

Locurile sunt limitate, asadar vă rugăm să aplicați cât mai curând, deoarece selecția se va realiza de către Ministerul pentru Economie din landul Bavaria, pe principiul primul venit – primul servit.

Detalii suplimentare despre program și modalitatea de a participa se regăsesc pe site-ul FNTM.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here