miercuri, iunie 19, 2024
Recrutare IQool

Flight

Cocaină, avioane, minciuni, investigații. Ce au în comun? Pe Denzel Washington, nominalizat la Oscar pentru rol. Devenit erou peste noapte, după ce se prăbusește cu avionul și salvează aproape toți pasagerii, căpitanul de zbor Whip Whitaker duce o viață extravagantă. După partide de sex cu stewardesa Katerina Marquez, alcool, puțin somn și consum de cocaină pentru trezire, Whip e gata să piloteze SouthJet Flight 227 spre Atlanta. Combinând discret două sticle de vodkă cu suc, Whip bea la bordul avionului, după care doarme jumătate de oră, fiind ulterior trezit din cauza turbulențelor și a pierderii unui motor. Incapabil să preia controlul, chiar și cu ajutorul copilotului Evans, căpitanul realizează că se vor prăbuși, demonstrând calități desăvârșite în pilotarea avionului. Întoarce avionul la 180 de grade pentru a menține stabilitatea și aterizează forțat pe un câmp. În urma impactului, căpitanul își pierde conștiența, doi membri ai echipajului și patru pasageri încetează să mai fie în viața, restul suferind o serie de răni. La spitalul din Atlanta unde e tratat o cunoaște pe Nicole, dependentă de heroină, pe care o va primi ulterior în casa sa.

P01134i

În urma investigațiilor, se descoperă că accidentul a fost produs din cauza unor defecțiuni tehnice, dar și că Whip a consumat alcool și droguri, iar dintr-un erou e pe cale să devină un condamnat la închisoare. Îi va rezolva cocaina problemele și de data asta? Nu rămâne decât să urmărești drama americană în regia lui Robert Zemeckis.

flight-image-2

Lansat în 2012, filmul spune povestea unui căpitan dependent de droguri și de alcool, care fuge de probleme refugiându-se în zboruri. Pierde oameni la care ține și trăiește viața în miciună, alegând mereu calea ușoară pentru a-și rezolva problemele: drogurile.

Alături de Denzel Washington (William „Whip” Whitaker), din distribuție fac parte Bruce Greenwood (Charlie Anderson), Kelly Reilly (Nicole Maggen), John Goodman (Harling Mays), Don Cheadle (Hugh Lang). Pe lângă majoritatea criticilor pozitive, au fost lansate și o serie de reacții negative ale piloților ce au pus sub semnul întrebării realismul filmului.

sursa foto: www.theoccidentalobserver.net

Ana-Maria Nae
Ana-Maria Nae
Optimistă cu acte în regulă. Cel mai probabil că o să mă întâlnești zâmbind. Visez cu ochii deschiși, sunt dependentă de oameni și vreau să văd lumea.
RELATED ARTICLES

Most Popular