Flavian Glonț

Flavian Glonț a păcălit juriul iUmor cu un număr copiat de la America’s Got Talent. Adolescentul de numai 18 ani din Câmpulung Muscel a venit la emisiunea iUmor cu un număr de inteligență combinat cu elemente de comedie. Numărul era bazat pe folosirea mai multor cuburi Rubik.

Deși numărul său a fost unul spectaculos și pe alocuri amuzant, acesta a fost lipsit total de originalitate. Flavian Glonț a copiat numărul lui Steven Brundage din audițiile de la America’s Got Talent. Puteți urmări mai jos imaginile cu numărul americanului.

Practic, numărul lui Flavian este o copie puțin mai nereușită decât numărului americanului, iar elementele umoristice nu sunt evidențiate la fel de bine.

Sigur, mulți veți spune: „Da, dar el măcar poate să facă asta.”

Sunt perfect de acord cu voi până aici. Însă atunci când ești un om cu o inteligență foarte mare și niște capacități destul de rare, cred că poți să îți folosești inteligența pentru a-ți creea propriul număr original de rezolvare a cubului rubik într-un stil umoristic.

Mai mult, atât trucul americanului Steven Brundage, cât și cel al compatriotului nostru prostesc pe față juriul, care desigur, este foarte impresionat de reușita adolescentului.

După ce a rezolvat un prim cub rubik, Flavian îl roagă pe Cheloo să îl amestece bine. Și Cheloo amestecă bine cubul rubik precum i-a spus Flavian. Pune cubul rubik într-o pungă și scoate din pungă cubul rubik rezolvat. „Ăsta ar fi fost un truc nemaipomenit dacă nu aveam un al doilea cub în pungă”. Acestea sunt cuvintele rostite de Flavian juraților și celor din sală, strânind râsetele câtorva dintre spectatori. Scoate „cubul amestecat de Chelooși i-l dă acestuia înapoi.  Ia apoi cubul rubik rezolvat și îl amestecă fix în poziția „cubului amestecat de Cheloo”. Toată lumea rămâne amuțită în frunte cu juriul, adică mai pe românește, prostită.

Ăsta ar fi fost un truc nemaipomenit dacă Flavian Glonț nu avea un al treilea cub în pungă.

Flavian nu avea doar 2 cuburi rubik în pungă, ci trei cuburi rubik. Mai exact avea cubul amestecat de Cheloo pe care l-a introdus, cubul rezolvat pe care l-a scos prima oară și un alt cub amestecat.

Haideți să vă explic de ce!

Pentru că atunci când scoate din pungă presupusul cub amestecat de Cheloo, de fapt scoate un al treilea cub amestecat într-o poziție pe care o știa deja. Desigur nici domnul Cătălin Ștefan și nici ceilalți trei jurați nu memoraseră exact poziția cubului amestecat de Cheloo.

Așadar, Flavian Glonț începe să amestece cubul rezolvat, și hop, îl aduce fix în poziția „cubului amestecat de Cheloo”. Adică fix în poziția cubului amestecat de el și pus în pungă dinainte să înceapă orice număr/încercare de truc sau cum vreți să îi spuneți.

Vă invit să reurmăriți filmulețul cu Flavian Glonț. Veți observa că :

  • fețele cubului amestecat de Cheloo la minutul 5:08 nu se regăsesc în…
Flavian Glonț
Cubul amestecat de Cheloo înainte să îl pună Flavian în pungă

Dar desigur, pentru că show-ul trebuie să fie wow și extraordinar, juriul e uluit și îi dă 3 de DA lui Flavian. Mihai Bendeac a fost atât de impresionat încât avea impresia că tânărul de 18 ani lucrează la SRI la ce capacități paranormale de observație are.

Flavian Glonț este o figură cunoscută în rândul concursurilor de talnte. El a câștigat cea dea cincea ediție Românii au Talent alături de premiul cel mare de 120.000 euro. De asemena, el a participat în urmă cu un an și în audițiile mult mai prestigiosului Britain’s Got Talent.

Sursă foto: a1.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here