Fiți Red Bull Royals la Electric Castle 2016

0
160

Red Bull nu se mai oprește din a ne provoca. Se pare că și-a câștigat de mult timp reputația pentru cele mai nebune provocări. Partea tare e că oamenii le acceptă.. și se distrează pe bune. Mai ai o șansă! Dacă nu te-ai încumetat pentru Can you make it și Soapbox Race, atunci Red Bull Royals este pentru tine! Simpluț și drăguț, acest concurs te va trimite direct la castel. Știm că sună bine, așa că hai să vedem despre ce e vorba!

CINE? Tu și încă trei prieteni. Toți majori!

CE faceți? Un video de maximum un minut în care să arătați că gașca voastră e royalty când vine vorba de distracție. Cu alte cuvinte, fiți cât mai creativi și arătați tuturor cum vă distrați voi patru la un festival precum Electric Castle.

CUM faceți? După ce ați arătat cât de royals sunteți, postați clipul pe Facebook, pe profilul unuia dintre voi. Setați-l ca „public”, folosind hashtag-ul #redbullroyals, apoi completați repede formularul de înscriere.

CÂND? Cât mai repede! Provocarea ia sfârșit pe 10 iulie, ora 22:00.

Ce mai e de făcut? Nimic. Stai și aștepți răspunsul de la Red Bull. Dacă ții neapărat să faci ceva, te poți gândi la premiu. Și ce premiu.. Pe lângă faptul că vă trimite la Electric Castle (ce să mai vrei mai mult de atât?), Red Bull vă asigură transportul, cazare la cele două corturi Red Bull, precum și bani de buzunar. Bonus: veți avea filmul vostru, cu și despre voi la festival și toată lumea va putea vedea cum v-ați distrat. This is so royal!

Ce să mai.. Cei de la Red Bull sunt tari! Nu pierde ocazia și convinge trei prieteni să ți se alăture la cel mai așteptat festival de muzică electronică de anul acesta. În caz că ai uitat, Electric Castle va avea loc între 14 – 17 iulie 2016 la castelul Banffy din Cluj. Printre artiștii care vor urca pe scenă se numără Skrillex, Bring me the horizon, Gorgon city, Elliphant, Alternosfera, Macanache.

Mai multe informații, precum și formularul de înscriere, aici. Go go go!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.