luni, ianuarie 24, 2022
Recrutare IQool
AcasăFinal Frontier, ediția a opta – toți #DragoniiDeBibliotecă sunt așteptați la singurul...
Array

Final Frontier, ediția a opta – toți #DragoniiDeBibliotecă sunt așteptați la singurul târg de carte SF&Fantasy

Dacă biblioteca ta este plină de povești care se petrec în spațiu, lupte intergalactice, personaje cu puteri supranaturale, animale fantastice, tărâmuri nevăzute și supereroi, atunci te numeri printre #DragoniiDeBibliotecă și nu poți lipsi la a opta ediție a singurului târg de carte creat exact pentru tine: Final Frontier!

Evenimentul are loc în weekend-ul 13-14 aprilie, printre dragoni și extratereștri, la Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir (Splaiul Unirii nr. 176) între orele 11:00 și 19:00, iar intrarea este liberă.

Ca întotdeauna, vei găsi la târg cele mai noi cărți SF&Fantasy, dar și colecțiile clasice, totul
la prețuri speciale, de la cele mai importante edituri de gen: Nemira, Paladin, Crux Publishing, Tritonic, Millennium Books, Crime Scene Press, Herg Benet, Pavcon, Quantum Books și mulți alții.

Nu rata întâlnirea cu autorii tăi preferați la numeroasele lansări de carte pregătite pentru tine, discuții și paneluri, dar și sesiuni de Q&A, aprobate de dragonii înțelepți. Invitatul special al acestei ediții este scriitoarea Ana Maria Negrilă, un nume al SF-ului românesc care îți va dezvălui secretele unei autoare de succes.

Lumile fantastice se extind și dincolo de cărți, așa că îți poți planifica un întreg week-end la
#FF8, unde te vei bucura de premii, dispozitive tech expuse în premieră, VR Studio, boardgames, amulete printate 3D, stickere haioase, concurs de cosplay și ateliere cu profesioniști.

Stai cu ochii pe FinalFrontier.ro și nu uita de evenimentul creat pe Facebook pentru discuții și noutăți marca #FF8!

Loreni Jerdeahttp://lorenijerdea.ro/
Sunt (relativ) sociabil și ador să îmi expun zâmbetul ori de câte ori am ocazia. Sunt perfecționist, dar totuși nu sunt absolut deloc punctual. Personalitatea mea combină extremele într-un mod elegant, iar țelul meu pentru următoarea perioadă e să îmbin matematica și business-ul cu relațiile publice și comunicarea. Sunt pasionat de geopolitică, diplomație, lobby și politică, dar și de muzică, televiziune și branduri online. Sunt o persoană foarte complexă și sunt foarte organizat în dezorganizarea mea.
RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular