Teatrul Evreiesc de Stat încheie cea de-a doua ediție a proiectului cultural educațional „Dați o carte, faceți parte!” joi, 19 aprilie, de la ora 11.00, cu un spectacol-lectură interactiv. Din distribuția spectacolului vor face parte Maia Morgenstern, Dorina Păunescu, Mirela Nicolau, Alina Tomi, Mihai Ciucă, Viorel Manole și Andrei Bibire, acompaniați de TES OrchestraBogdan Lifșin, Rodica Gancea, Mihai Pintenaru și Feras Sarmini.

Evenimentul va fi organizat împreună cu elevii Școlii gimnaziale nr. 71, din București, beneficiarii campaniei din acest an. Cea de-a doua ediție a campaniei „Dați o carte, faceți parte!” a avut loc în perioada 15 martie – 15 aprilie.

Prin această campanie, Teatrul Evreiesc de Stat își propune ca în fiecare an să contribuie, alături de editurile partenere, la dotarea bibliotecilor școlilor din București.  Proiectul, inițiat de TES în anul 2017, dorește să readucă în atenția celor mici fascinanta lume a cărților și să aducă în bibliotecile școlilor cărți noi, cât mai atractive și interesante.

Anul acesta s-au alăturat campaniei „Dați o carte, faceți parte!” editurile Niculescu, Univers, Integral, Corint și Vremea. Împreună cu editurile partenere, sperăm că am deschis o poartă spre cunoaștere și am dat cărților șansa de a-și duce la îndeplinire menirea și de a fi răsfoite cu drag, curiozitate și bucurie de către cei care au cea mai mare nevoie de ele.

Vă așteptăm cu drag la eveniment joi, 19 aprilie, de la ora 11.00, la sediul Teatrului Evreiesc de Stat (str. Iuliu Barasch, nr. 15).

Intrarea va fi liberă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here