Filmul „TAG”: despre prietenie și how to never grow old

0
371
filmul „TAG”

Ești în mall cu prietenii. Vă opriți în fața casei de bilete a cinematografului încercând să vă hotărâți asupra unui film potrivit pentru întregul grup. Nimic prea complicat, nimic profund. Tot ce vă doriți este să vizionați o comedie ușoară și simpatică. Deși sunt adepta altor genuri (spre exemplu: thriller psihologic), aveam chef de ceva care să mă binedispună. Dacă și voi vă găsiți în aceeași situație, atunci filmul „TAG” s-ar putea să fie pe gustul vostru. Eu l-am văzut la Cine Globe, iar experiența a fost una tare plăcută.

Despre ce e vorba?

Luna mai a fiecărui an înseamnă pentru 5 prieteni o competiție serioasă: joaca de-a prinselea. Pentru a câștiga sunt în stare de orice, printre care să ruineze nunta singurului participant care nu a primit leapșa niciodată.

De ce merită vizionat?

Filmul „TAG” se bazează pe ideea conform căreia „Nu ne oprim din joacă atunci când îmbătrânim, ci îmbătrânim atunci când încetăm să ne mai jucăm”. Avem de-a face cu niște adulți veșnic tineri din punct de vedere emoțional, a căror copilărie pare a fi prelungită la nesfârșit. Actorii joacă bine; în rolurile principale îi avem pe Annabelle Wallis, Jeremy Renner, Jon Hamm, Ed Helms și Isla Fisher. Chiar dacă genul filmului este comedie, te anunț de pe acum că nu va fi vorba despre crize de râs în sala de cinema. Există unele momente amuzante, însă aș încadra filmul „TAG” în mulțimea lungmetrajelor de acțiune.

Nu e un must-see, dar nici de refuzat dacă ai gașca de prieteni alături. E dinamic, deloc plictisitor, numai bun pentru o zi din vacanța de vară.

În plus, se numără printre filmele accesibile tuturor categoriilor de public. E potrivit atât tinerilor, cât și adulților cu spirit tânăr și neliniștit. Indiferent dacă ai 18 sau 30 de ani, o să te distrezi la fel de bine vizionându-l.

sursă foto: kinetophone.com.