joi, septembrie 28, 2023
Recrutare IQool
AcasăComunitateFilmul Marcel the Shell With Shoes On, adaptare după bestsellerul din New...

Filmul Marcel the Shell With Shoes On, adaptare după bestsellerul din New York Times, va fi difuzat în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 14 august

Marcel the Shell With Shoes On va fi disponibil pentru vizionare în exclusivitate pe SkyShowtime începând cu 14 august. 

Când regizorul Dean (scenaristul-regizor Dean Fleischer Camp), aflat în dificultate, se mută într-un Airbnb, descoperă rapid că nu este singur. Marcel (Jenny Slate), o scoică adorabilă, înaltă de un inch, locuiește deja acolo cu bunica sa Connie (Isabella Rossellini) și cu mingiuța lor de scame, Alan. 

Dacă înainte făceau parte dintr-o vastă comunitate de scoici, Marcel și Connie trăiesc acum singuri, fiind unicii supraviețuitori ai unei tragedii misterioase. Dean prinde drag de prietenul lui neobișnuit și începe să-i filmeze pe Marcel și pe bunica lui, declanșând o ascensiune fulgerătoare către faimă pe internet, care le schimbă viața pentru totdeauna. Dar noua senzație a lui Marcel, că totul este posibil, precum și mulțimea de superfani vor fi suficiente pentru ca acesta să-și găsească familia pierdută cu mult timp în urmă? 

Emoționant, magic și creat cu minuțiozitate, Marcel the Shell With Shoes On este un film adaptat după populara serie de scurtmetraje a lui Dean Fleischer Camp și a lui Jenny Slate și a cărților de succes ale New York Times, marcând debutul pe marele ecran al celei mai iubite moluște de pe internet. O combinație de stop-motion, animație tradițională și acțiune live, filmul amuzant și înduioșător are în distribuție vedete precum Isabella Rossellini, Rosa Salazar, Thomas Mann și Lesley Stahl. 

Serviciul SkyShowtimeeste disponibil direct pentru clienți prin intermediul aplicației SkyShowtime pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, LG TV, Samsung și prin intermediul site-ului web: www.skyshowtime.com. Prețul lunar al abonamentului la SkyShowtime este de 3,99 euro (fără reclame), cu o perioadă de încercare gratuită de șapte zile și anulare oricând.

FINAL

Pentru mai multe detalii, accesează: 

Site web: www.skyshowtime.com
Newsroom: https://corporate.skyshowtime.com 

LinkedIn: www.linkedin.com/company/skyshowtime 

Twitter: www.twitter.com/SkyShowtime 

Date de contact

andreea.popa@publicisconsultants.ro

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este următorul mare serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.

Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.

Lansat la începutul anului pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Țările de Jos, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. Serviciul este disponibil prin intermediul unor furnizori de televiziune selectați pe anumite piețe, și pe Apple iOS, tvOS, dispozitive Android, Android TV, Google Chromecast, televizoare LG, televizoare inteligente Samsung și pe internet.

RELATED ARTICLES
spot_img

Most Popular