filmele din februarie

Iată filmele din februarie pentru care să mergi la cinema! Anul 2017 se anunță a fi unul bogat în premieri cinematografice, încă de la început. Luna februarie aduce în prim planul cinefililor continuări ale peliculelor din anii trecuți, printre care se numără controversatul Fifty Shades Darker, John Wick: Chapter 2 și T2: Trainspotting 2.

  1. Fifty Shades Darker, vineri, 10 februarie

Prima parte, Fifty Shades of Grey, a apărut în 2015 și a avut încasări record de 81, 7 milioane de dolari în primele trei zile de la apariție. A devenit astfel al doilea cel mai profitabil film lansat în februarie, după „Patimile lui Hristos”. Totuși, în februarie 2016 filmul a primit Zmeura de Aur pentru „cel mai prost film”. Anul acesta, începând cu 10 februarie, poți vedea în cinematografe Fifty Shades Darker –  continuarea poveștii dintre Anastasia și dominatorul ei, Christian Grey. Protagoniștii sunt aceiași Dakota Johnson și Jamie Dornan.

2. John Wick: Chapter 2, vineri, 17 februarie 2017

Acțiune, crimă, thriller – toate acestea în John Wick: Chapter 2, un film despre mafie și despre revenirea în joc a fostului killer, John Wick. Personajul este interpretat de protagonistul din Matrix, Keanu Reeves.

3. T2: Trainspotting 2, vineri, 24 februarie 2017.

T2: Trainspotting 2 este o dramă, continuare a peliculei apărute în 1996, în care sunt implicate mafia, drogurile, acțiunea. Printre actori se numără Ewan McGregor și Kelly Macdonald.

Acestea sunt filmele din februarie pentru care ar merita să dai o fugă la cinema, mai ales că mai e un pic și ai scăpat și de examene, dacă nu ai scăpat deja!

Surse info: filme.metropotam.ro, stirileprotv.ro, mediafax.ro

Sursă foto: ro.stockfresh.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here