Volunteers Fest, singurul festival din România dedicat voluntarilor, dă start activităților gratuite pentru liceeni și studenți pe 24 martie 2014, de la ora 19.00, la Impact Hub Bucharest, cu o proiecție de filme de animație. 

Animest@Volunteers_Fest

Iubitorii filmului de desen animat au de ce se bucura, Anim`est vine la Volunteers Fest. Programul serii va cuprinde titluri multipremiate, retrospective speciale, dar și animații recente. Printre acestea se numără: Boles (r. Špela Čadež, 2013), castigatorul trofeului Anim`est 2013, Ziua Ciorilor / Le Jour des corneilles (r. Jean-Christophe Dessaint, Franţa, 2012) – Premiul pentru Cel mai Bun Lungmetraj, Scrisori de dragoste / Lettres des femmes (r. Augusto Zanovello, Franţa 2013) – Premiul pentru Cel mai Bun Scurtmetraj; Băiatul blond şi oaia lui albă / Le petit blond avec un mouton blanc (r. Eloi Henriod, Franţa, 2013) – Premiul pentru Cel mai Bun Scurtmetraj în secțiunea Minimest.

Mai multe informații despre eveniment găsiți aici: http://on.fb.me/1fNUTHt .

Prima campanie de crowdfunding pentru un festival dedicat voluntarilor

Volunteers Fest a anunțat lansarea unei campanii de strângere de fonduri, pe platforma www.crestemidei.ro, prin care speră să obțină resursele necesare pentru activitățile organizate în cadrul festivalului. Campania are ca scop obţinerea sumei de 2.000 de lei pentru organizarea ediţiei din 2014 a festivalului, şi acoperirea unor costuri precum materiale pentru  atelierele de creație și trainingurile educative, echipamente pentru activitățile sportive, kit-uri de start pentru Treasure Hunt și Crosul Voluntarilor și diplomele pe care dorim să le oferim participanților la finalul seminariilor.

În schimbul sumei donate, cei care aleg să sprijine festivalul vor fi recompensaţi de Volunteers Fest – cu mulţumiri speciale în publicaţiile festivalului, afișe, locuri asigurate în cadrul activităților desfășurate, materiale promoționale (tricouri, insigne, stickere), invitații la unele dintre cele mai mari evenimente din România pentru a experimenta voluntariatul în cadrul organizării de evenimente.

Pentru mai multe informaţii despre Volunteers Fest, vă rugăm accesaţi pagina de Facebook.

Volunteers Fest va avea loc în perioada 24 martie – 6 aprilie și este un proiect inițiat de Brigada de Voluntari.